П’ять найкращих нововведень iPadOS 17. Заради них ви купите iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

5 червня 2023 року Apple показала майбутню iPadOS 17 та її ключові нововведення. У ході презентації були як очікувані, так і дуже несподівані новини, і в результаті ми побачили досить міцний апдейт для «яблучних» планшетів. Ось п’ять найпомітніших і найочікуваніших фішок iPadOS 17:

  • Екран блокування. Це те, чого очікували буквально все – після появи в iOS кастомізований локскрин був просто зобов’язаний прийти на iPad. Усі налаштування екрана блокування з iOS 16 тепер доступні у iPadOS 17.
  • Віджети та ефір активності. “Живі” віджети тепер також доступні на екрані блокування iPad, і ви зможете стежити за запущеними процесами в режимі реального часу. А ще звичайні віджети стали інтерактивними, тобто вони реагують на ваші дії без відкриття програми (привіт Android).
  • Здоров’я. На iPad приходить додаток “Здоров’я” і приносить повну функціональність такого з iPhone. Утиліта адаптована під великий екран та синхронізується з усіма вашими пристроями.
  • Редактор PDF та «Нотатки». Apple прокачала режим редагування PDF-файлів: тепер він може підставляти електронну адресу, номери телефонів та інші дані контактів у поля введення. А ще з’явилася можливість спільної роботи над одним PDF-файлом через «Нотатки».
  • “Постановник”. Через рік після впровадження новий режим роботи з вікнами нарешті став юзабільним. В iPadOS 17 ви можете змінювати розміри вікон так, як вам подобається, і розміщувати їх на екрані в будь-якому місці за власним бажанням. 

А на що ви чекали від iPadOS 17 для свого планшета? Чи стане вам iPad кориснішим після виходу ОС? Поділіться у коментарях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.