Ґаджети

Як вибрати розумний годинник для дітей: 5 ключових параметрів

Share

З появою нових технологій, розумні годинники стали невід’ємною частиною повсякденного життя багатьох людей і навіть дітей. Це не іграшка, а дуже корисний гаджет. Розумні годинники пропонують широкий спектр функцій і можливостей, які можуть бути особливо корисними для батьків, які бажають підтримувати зв’язок зі своїми дітьми.

У цій статті ми розглянемо, яким має бути розумний годинник для дитини та які важливі функції слід врахувати під час вибору такого пристрою. Підпишіться на мій блог, поставте лайк, а я починаю!

Кнопка SOS

Кнопка SOS – це одна з найважливіших функцій, яка має бути присутня в розумному годиннику для дитини. Ця кнопка дає змогу натиснути її в разі надзвичайної ситуації або небезпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час натискання на кнопку SOS, батьки отримують повідомлення на смартфон. Під час активації цієї опції, як правило, вмикається мікрофон і камера, щоб батьки могли подивитися обстановку, яка оточує дитину. Також передаються і точні координати, де перебуває чадо. Така функція забезпечує додатковий рівень безпеки і спокою як для дитини, так і для батьків.

Відеокамера

Наявність відеокамери в розумному годиннику може бути корисною для батьків, щоб бачити, де перебуває і що робить їхня дитина в режимі реального часу. Вони можуть використовувати застосунок на своєму смартфоні, щоб переглядати відеозаписи або трансляції з розумного годинника. Це може бути особливо корисно, якщо дитина перебуває в новому або незнайомому середовищі. Як уже написано вище, можна в будь-який момент подивитися, чим займається дитина в цей момент.

Мікрофон

Мікрофон у розумному годиннику дає змогу дітям і батькам обмінюватися голосовими повідомленнями і прослуховувати обстановку навколо дитини. Це зручно як для комунікації, особливо, якщо дитина ще не вміє писати, так і для екстреного зв’язку з батьками.

Батьки можуть надсилати голосові нагадування, інструкції або просто спілкуватися з дитиною в будь-який час.

Стільниковий зв’язок

Більшість моделей розумних годинників з’єднуються з інтернетом через Bluetooth смартфона. А ось дитячі розумні годинники обов’язково повинні мати SIM-карту або E-SIM.

Наявність сім-карти в годиннику дає змогу дитині телефонувати або надсилати повідомлення своїм батькам чи іншим заздалегідь заданим контактам. Не потрібен жоден інший пристрій, окрім як годинник. Батьки, своєю чергою, можуть зв’язуватися з дитиною в будь-який час.

Межі прогулянки

Багато дитячих розумних годинників підтримують створення кордонів прогулянки дитини. Ви можете відзначити місця на карті, куди дитина не повинна заходити. У разі, якщо дитя покине периметр, то батькам на смартфон прийде повідомлення.

Важливо розуміти, що розумний годинник на 100% не є надійним гаджетом. У разі, якщо пропаде мобільний зв’язок або пристрій розрядиться, то батьків це може налякати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Чому шахраї телефонують на WhatsApp і Telegram

    Небажані дзвінки від шахраїв отримали новий різновид — тепер зловмисники дзвонять не лише за номером,…

    14.05.2024

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024

    Чому на флешці не варто довго зберігати важливі файли

    Багато людей роками зберігають файли на USB-флеш-накопичувачах. На перший погляд, цей підхід є абсолютно правильним.…

    13.05.2024

    Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

    Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до…

    13.05.2024

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024