Як вибрати розумний годинник для дітей: 5 ключових параметрів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З появою нових технологій, розумні годинники стали невід’ємною частиною повсякденного життя багатьох людей і навіть дітей. Це не іграшка, а дуже корисний гаджет. Розумні годинники пропонують широкий спектр функцій і можливостей, які можуть бути особливо корисними для батьків, які бажають підтримувати зв’язок зі своїми дітьми.

У цій статті ми розглянемо, яким має бути розумний годинник для дитини та які важливі функції слід врахувати під час вибору такого пристрою. Підпишіться на мій блог, поставте лайк, а я починаю!

Кнопка SOS

Кнопка SOS – це одна з найважливіших функцій, яка має бути присутня в розумному годиннику для дитини. Ця кнопка дає змогу натиснути її в разі надзвичайної ситуації або небезпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час натискання на кнопку SOS, батьки отримують повідомлення на смартфон. Під час активації цієї опції, як правило, вмикається мікрофон і камера, щоб батьки могли подивитися обстановку, яка оточує дитину. Також передаються і точні координати, де перебуває чадо. Така функція забезпечує додатковий рівень безпеки і спокою як для дитини, так і для батьків.

Відеокамера

Наявність відеокамери в розумному годиннику може бути корисною для батьків, щоб бачити, де перебуває і що робить їхня дитина в режимі реального часу. Вони можуть використовувати застосунок на своєму смартфоні, щоб переглядати відеозаписи або трансляції з розумного годинника. Це може бути особливо корисно, якщо дитина перебуває в новому або незнайомому середовищі. Як уже написано вище, можна в будь-який момент подивитися, чим займається дитина в цей момент.

Мікрофон

Мікрофон у розумному годиннику дає змогу дітям і батькам обмінюватися голосовими повідомленнями і прослуховувати обстановку навколо дитини. Це зручно як для комунікації, особливо, якщо дитина ще не вміє писати, так і для екстреного зв’язку з батьками.

Батьки можуть надсилати голосові нагадування, інструкції або просто спілкуватися з дитиною в будь-який час.

Стільниковий зв’язок

Більшість моделей розумних годинників з’єднуються з інтернетом через Bluetooth смартфона. А ось дитячі розумні годинники обов’язково повинні мати SIM-карту або E-SIM.

Наявність сім-карти в годиннику дає змогу дитині телефонувати або надсилати повідомлення своїм батькам чи іншим заздалегідь заданим контактам. Не потрібен жоден інший пристрій, окрім як годинник. Батьки, своєю чергою, можуть зв’язуватися з дитиною в будь-який час.

Межі прогулянки

Багато дитячих розумних годинників підтримують створення кордонів прогулянки дитини. Ви можете відзначити місця на карті, куди дитина не повинна заходити. У разі, якщо дитя покине периметр, то батькам на смартфон прийде повідомлення.

Важливо розуміти, що розумний годинник на 100% не є надійним гаджетом. У разі, якщо пропаде мобільний зв’язок або пристрій розрядиться, то батьків це може налякати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.