Huawei показали тизер ноутбука Honor MagicBook. Анонс вже скоро

Вже два роки Huawei випускає портативні комп’ютери MateBook, але цього компанії здалося недостатньо. Наступного тижня в Китаї відбудеться прем’єра першого портативного комп’ютера під іншим брендом – Honor MagicBook.

 

По суті, нічого ще не відомо. В офіційному Weibo-акаунті Honor опублікований тільки, як тизер з обрисами корпусу пристрою і китайським актором Аленом Женем, якого вибрали для рекламної кампанії. Ми не здивуємося, якщо Honor MagicBook виявиться перевертнем з поворотним екраном або клавіатурою, яка від’єднується. Суббренд Huawei вважається молодіжним, тому не виключені експерименти з форм-фактором.

Жартома 1 квітня в Honor опублікували відео з безрамковим смартфоном і ноутбуком (показаний на першому зображенні). Навряд чи в ролику засвітили реальний дизайн Honor MagicBook, але компанія як мінімум показала, в якому напрямку вони планують працювати далі.

Huawei проведе презентацію Honor MagicBook вже 19 квітня. Найближчим часом також почнуться продажі флагманського ноутбука MateBook X Pro з незвичайним розташуванням веб-камери в клавіатурі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.