Ґаджети

Ось який вигляд мають мати ідеальні Apple Glass, щоб їх захотів купити кожен

Share

Ентузіаст-концептмейкер Кайлін Ву поділився своїм баченням того, якими мають бути по-справжньому революційні смарт-окуляри Apple.

На розкішних рендерах представлений девайс під назвою Apple Glass Air. Ву пояснив, що у своїй концепції він використав технологію голографічного оптичного хвилеводу, який дозволяє вбудувати в ультратонкі лінзи надвеликі екрани. При цьому скла такі ж тонкі та прозорі, як у звичайних окулярах. Це просто ідеальне рішення для окулярів доповненої реальності.

У центрі оправи розташований сканер LiDAR, який може точно зчитувати просторову інформацію з реального світу та розпізнавати жести.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На обох дужках є сенсорні панелі із датчиками сили, які відповідають за керування гарнітурою.

На внутрішній стороні правої дужки знаходиться датчик здоров’я, який регулярно відстежує частоту серцевих скорочень та вміст кисню у крові.

В оправу вбудовано кілька мікрофонів та динаміків для голосового керування, відтворення звуку та дзвінків по FaceTime.

Крім того, автор концепту припустив можливість заміни деяких елементів оправи та лінз для більш комфортної посадки. Наприклад, Apple могла б реалізувати змінні носові накладки або прості у встановленні скла з діоптрією.

Також дизайнер показав, як можна за кілька секунд перетворити смарт-окуляри на спортивну гарнітуру, замінивши пластикові дужки на силіконові ремінці.

Концепт виглядає просто приголомшливо. Ми всі чекаємо від Apple саме такого продукту, але, швидше за все, компанія не випустить легені окуляри доповненої реальності в найближчі 2-3 роки.

Нагадаємо, що останнім по-справжньому революційним продуктом Apple були AirPods, які компанія представила у 2016 році. За минулі 7 років компанія так і не зробила жодного настільки ж потужного анонсу, тому всі з нетерпінням чекають на презентацію шолома змішаної реальності на WWDC 23.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Apple
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024