Ось який вигляд мають мати ідеальні Apple Glass, щоб їх захотів купити кожен

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ентузіаст-концептмейкер Кайлін Ву поділився своїм баченням того, якими мають бути по-справжньому революційні смарт-окуляри Apple.

На розкішних рендерах представлений девайс під назвою Apple Glass Air. Ву пояснив, що у своїй концепції він використав технологію голографічного оптичного хвилеводу, який дозволяє вбудувати в ультратонкі лінзи надвеликі екрани. При цьому скла такі ж тонкі та прозорі, як у звичайних окулярах. Це просто ідеальне рішення для окулярів доповненої реальності.

У центрі оправи розташований сканер LiDAR, який може точно зчитувати просторову інформацію з реального світу та розпізнавати жести.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На обох дужках є сенсорні панелі із датчиками сили, які відповідають за керування гарнітурою.

На внутрішній стороні правої дужки знаходиться датчик здоров’я, який регулярно відстежує частоту серцевих скорочень та вміст кисню у крові.

В оправу вбудовано кілька мікрофонів та динаміків для голосового керування, відтворення звуку та дзвінків по FaceTime.

Крім того, автор концепту припустив можливість заміни деяких елементів оправи та лінз для більш комфортної посадки. Наприклад, Apple могла б реалізувати змінні носові накладки або прості у встановленні скла з діоптрією.

Також дизайнер показав, як можна за кілька секунд перетворити смарт-окуляри на спортивну гарнітуру, замінивши пластикові дужки на силіконові ремінці.

Концепт виглядає просто приголомшливо. Ми всі чекаємо від Apple саме такого продукту, але, швидше за все, компанія не випустить легені окуляри доповненої реальності в найближчі 2-3 роки.

Нагадаємо, що останнім по-справжньому революційним продуктом Apple були AirPods, які компанія представила у 2016 році. За минулі 7 років компанія так і не зробила жодного настільки ж потужного анонсу, тому всі з нетерпінням чекають на презентацію шолома змішаної реальності на WWDC 23.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.