Ґаджети

Названо найкращі автономні TWS-навушники: 24 години і довше

Share

Головна проблема TWS-навушників – невеликий час автономної роботи. Їх постійно доводиться прибирати у футляр, щоб підзарядити. Це особливо незручно в довгих поїздках, наприклад, у літаку або поїзді.

Ми вибрали моделі, які можуть довго, дуже довго працювати без підзарядки. Уточнимо, що ми звертали увагу насамперед на час роботи без кейса, а вже потім оцінювали, скільки разів навушники можна зарядити в чохлі.

Також нагадаємо, що зазвичай виробники вказують автономність навушників за середньої гучності. Якщо слухати музику на максимумі, цей час роботи буде трохи нижчим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Soundcore Space A40

  • Час роботи: 10 год
  • Час роботи від акумулятора в кейсі: 50 год

Soundcore Space A40 – модель із рекордним часом роботи. Навушники пропрацюють до 10 годин без підзарядки або 50 годин від кейса. Якщо ввімкнути активне шумозаглушення, то 8 годин – і це теж чудовий результат. Є швидка зарядка: 10 хвилин достатньо для 4 годин роботи.

Модель підтримує кодеки AAC і SBC та може працювати в режимі LDAC (Hi-Res Audio Wireless). У навушниках використовуються динаміки з двошаровою мембраною, які забезпечують потужні баси та чіткі середні й високі частоти. Також відзначимо ANC: навушники автоматично аналізують зовнішні шуми та налаштовують необхідний рівень шумозаглушення.

Це внутрішньоканальна гарнітура, яка надійно тримається у вухах. У комплекті є п’ять пар силіконових амбушур, щоб кожен користувач міг вибрати відповідний розмір.

Google Pixel Buds Pro

  • Час роботи: 11 год
  • Час роботи від акумулятора в кейсі: 31 год

Флагманські навушники від Google Pixel протримаються без підзарядки до 11 годин. Якщо ввімкнути шумодав, то 7 годин. Кейс розрахований на кілька підзарядок і продовжить час роботи до 31 години. 15 хвилин зарядки вистачить для 3 годин відтворення музики.

У моделі використовуються 11-міліметрові динаміки, також у кожному навушнику є по 3 мікрофони для роботи ANC і розмов. Користувачі хвалять якість звуку і шумодава

Корпус навушників захищений від води за IPX4, тож не боїться бризок дощу і поту. Модель представлена в чотирьох кольорах, але футляр у всіх версій білий – таке дизайнерське рішення.

HONOR TWS Choice Earbuds X3

  • Час роботи: 9 год
  • Час роботи від акумулятора в кейсі: 36 год

Бюджетні навушники HONOR TWS Choice Choice Earbuds X3 можна купити всього за 1700 грн. При цьому вони мають відмінну автономність – до 9 годин зовсім без підзарядки або 36 годин з кейсом. Є й активне шумозаглушення. Якщо його ввімкнути, гаджет протримається приблизно 6 годин.

Максимальна глибина активного шумозаглушення становить 40 дБ – буде комфортно слухати музику в громадському транспорті. У навушниках встановлено великі (за мірками TWS) динаміки діаметром 12 мм. Користувачі відзначають хороший звук і наявність еквалайзера у фірмовому додатку. Ще одна перевага, які оцінять власники Андроїд-смартфонів – підтримка Qualcomm aptX.

Також у моделі є ігровий режим із низькою затримкою звуку 90 мс, захист від води та пилу за IP54 і датчики для визначення положення навушників – якщо їх зняти, відтворення автоматично зупиниться.

JBL TUNE 230NC

  • Час роботи: 10 год
  • Час роботи від акумулятора в кейсі: 40 год

Модель від відомого бренду JBL протримається 10 або 8 годин без підзарядки, дивлячись чи будете ви використовувати ANC. У наявності швидка зарядка: 10 хвилин достатньо для 2 годин роботи.

Кожен навушник оснащений 4 мікрофонами для якісної передачі звуку під час дзвінків і роботи системи активного шумозаглушення. Також всередині – випромінювачі розміром 6.0 мм. У додатку JBL можна налаштувати відтворення на свій смак. Зазначимо, що модель підтримує кодеки AAC і aptX, тож добре звучатиме на iPhone і Android-смартфонах.

Модель внутрішньоканальна, у комплекті є 3 пари амбушур різних розмірів.

ZMI PurPods Pro

  • Час роботи: 10 год
  • Час роботи від акумулятора в кейсі: 32 год

Найдорожчі навушники в нашій добірці, але при цьому одні з найбільш автономних на ринку. Модель ZMI PurPods Pro коштує близько 1500 грн і грає без підзарядки до 10 годин. Від кейса – 32 години. Незважаючи на доступну ціну, у гарнітури навіть є активне шумозаглушення. З ним вона пропрацює до 7 годин.

Динаміки досить великі для TWS-навушників – 9 мм. Підтримується актуальний Bluetooth 5.2 і кодеки AAC і SBC для роботи з будь-якими смартфонами.

Оскільки це навушники-затички, в комплекті йдуть додаткові накладки – три пари. Корпус захищений від води за IPX4, що також плюс для недорогої моделі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024

    JBL представила колонки у ретродизайні

    Компанія JBL представила в Індії лінійку нових портативних стовпчиків, дизайн яких виконали в ретростилі. Моделі…

    03.05.2024

    У WhatsApp з’явиться новий спосіб реакцій на фото та відео

    У месенджері WhatsApp з'явиться нова кнопка швидкого реагування. Як повідомляє портал WABetaInfo, вона змінить спосіб…

    03.05.2024