Названо найкращі автономні TWS-навушники: 24 години і довше

Вибрали бездротові навушники, які довгограють і які не доведеться заряджати щодня. Вони пропрацюють без підзарядки в середньому 10 годин, а з зарядкою від кейса - добу і більше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головна проблема TWS-навушників – невеликий час автономної роботи. Їх постійно доводиться прибирати у футляр, щоб підзарядити. Це особливо незручно в довгих поїздках, наприклад, у літаку або поїзді.

Ми вибрали моделі, які можуть довго, дуже довго працювати без підзарядки. Уточнимо, що ми звертали увагу насамперед на час роботи без кейса, а вже потім оцінювали, скільки разів навушники можна зарядити в чохлі.

Також нагадаємо, що зазвичай виробники вказують автономність навушників за середньої гучності. Якщо слухати музику на максимумі, цей час роботи буде трохи нижчим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Soundcore Space A40

  • Час роботи: 10 год
  • Час роботи від акумулятора в кейсі: 50 год

Soundcore Space A40 – модель із рекордним часом роботи. Навушники пропрацюють до 10 годин без підзарядки або 50 годин від кейса. Якщо ввімкнути активне шумозаглушення, то 8 годин – і це теж чудовий результат. Є швидка зарядка: 10 хвилин достатньо для 4 годин роботи.

Модель підтримує кодеки AAC і SBC та може працювати в режимі LDAC (Hi-Res Audio Wireless). У навушниках використовуються динаміки з двошаровою мембраною, які забезпечують потужні баси та чіткі середні й високі частоти. Також відзначимо ANC: навушники автоматично аналізують зовнішні шуми та налаштовують необхідний рівень шумозаглушення.

Це внутрішньоканальна гарнітура, яка надійно тримається у вухах. У комплекті є п’ять пар силіконових амбушур, щоб кожен користувач міг вибрати відповідний розмір.

Google Pixel Buds Pro

  • Час роботи: 11 год
  • Час роботи від акумулятора в кейсі: 31 год

Флагманські навушники від Google Pixel протримаються без підзарядки до 11 годин. Якщо ввімкнути шумодав, то 7 годин. Кейс розрахований на кілька підзарядок і продовжить час роботи до 31 години. 15 хвилин зарядки вистачить для 3 годин відтворення музики.

У моделі використовуються 11-міліметрові динаміки, також у кожному навушнику є по 3 мікрофони для роботи ANC і розмов. Користувачі хвалять якість звуку і шумодава

Корпус навушників захищений від води за IPX4, тож не боїться бризок дощу і поту. Модель представлена в чотирьох кольорах, але футляр у всіх версій білий – таке дизайнерське рішення.

HONOR TWS Choice Earbuds X3

  • Час роботи: 9 год
  • Час роботи від акумулятора в кейсі: 36 год

Бюджетні навушники HONOR TWS Choice Choice Earbuds X3 можна купити всього за 1700 грн. При цьому вони мають відмінну автономність – до 9 годин зовсім без підзарядки або 36 годин з кейсом. Є й активне шумозаглушення. Якщо його ввімкнути, гаджет протримається приблизно 6 годин.

Максимальна глибина активного шумозаглушення становить 40 дБ – буде комфортно слухати музику в громадському транспорті. У навушниках встановлено великі (за мірками TWS) динаміки діаметром 12 мм. Користувачі відзначають хороший звук і наявність еквалайзера у фірмовому додатку. Ще одна перевага, які оцінять власники Андроїд-смартфонів – підтримка Qualcomm aptX.

Також у моделі є ігровий режим із низькою затримкою звуку 90 мс, захист від води та пилу за IP54 і датчики для визначення положення навушників – якщо їх зняти, відтворення автоматично зупиниться.

JBL TUNE 230NC

  • Час роботи: 10 год
  • Час роботи від акумулятора в кейсі: 40 год

Модель від відомого бренду JBL протримається 10 або 8 годин без підзарядки, дивлячись чи будете ви використовувати ANC. У наявності швидка зарядка: 10 хвилин достатньо для 2 годин роботи.

Кожен навушник оснащений 4 мікрофонами для якісної передачі звуку під час дзвінків і роботи системи активного шумозаглушення. Також всередині – випромінювачі розміром 6.0 мм. У додатку JBL можна налаштувати відтворення на свій смак. Зазначимо, що модель підтримує кодеки AAC і aptX, тож добре звучатиме на iPhone і Android-смартфонах.

Модель внутрішньоканальна, у комплекті є 3 пари амбушур різних розмірів.

ZMI PurPods Pro

  • Час роботи: 10 год
  • Час роботи від акумулятора в кейсі: 32 год

Найдорожчі навушники в нашій добірці, але при цьому одні з найбільш автономних на ринку. Модель ZMI PurPods Pro коштує близько 1500 грн і грає без підзарядки до 10 годин. Від кейса – 32 години. Незважаючи на доступну ціну, у гарнітури навіть є активне шумозаглушення. З ним вона пропрацює до 7 годин.

Динаміки досить великі для TWS-навушників – 9 мм. Підтримується актуальний Bluetooth 5.2 і кодеки AAC і SBC для роботи з будь-якими смартфонами.

Оскільки це навушники-затички, в комплекті йдуть додаткові накладки – три пари. Корпус захищений від води за IPX4, що також плюс для недорогої моделі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.