Huawei Watch 4 засвітилися на офіційному тизері незадовго до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На майбутньому заході Huawei Summer 2023, який відбудеться 18 травня, компанія готується представити свої новинки. До їх числа увійде і смарт-годинник HUAWEI Watch 4 – напередодні анонса новинка засвітилася на офіційному тизері.

Судячи із зображення, зовні Huawei Watch 4 нагадує механічний годинник: круглий циферблат, що плавно переходить у рамку, а також “заводна голівка”, поруч з якою розмістилася апаратна кнопка. Сам корпус буде виконано з цирконієвого сплаву, який вирізняється хорошою довговічністю.

За наявними даними, Huawei оснастить новинку цілою низкою цікавих функцій, включно з підтримкою супутникового зв’язку BeiDou: вона дасть змогу користувачам надсилати екстрені повідомлення навіть за умови відсутності сигналу стільникової мережі. З чуток, до списку можливостей пристрою також увійде функція неінвазивного моніторингу рівня глюкози в крові з точністю до 85%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім смарт-годинника Huawei, як стверджують мережеві джерела, покаже новий планшет MatePad Air, ноутбуки MateBook 2 в 1 і MateBook X (2023).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.