Стартували продажі фантастичного браслета Xiaomi Mi Band 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайські розробники офіційно презентували фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 3.

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3 володіє неймовірними технічними характеристиками і при цьому неправдоподібно високою ціною. Новинка є клоном Samsung Gear Fit2 Pro, але обійдеться зовсім недорого.

Жоден фітнес-трекер Xiaomi ще не коштував так дешево. Його особливістю є можливість зарядки від сонця, що дозволяє влітку взагалі не підключати гаджет до зарядного пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У браслета 1,5-дюймовий Super AMOLED-екран, що підтримує сенсорне керування. Спеціальні датчики на задній частині фітнес-трекера визначають пульс, рівень стресу і кількість води в організмі користувача.

Цікаво також, що новинка підтримує більше двадцяти найпопулярніших видів спорту, в тому числі футбол, альпінізм і верхову їзду, а також плавання: корпус браслета надійно захищений, і з ним можна занурюватися на глибину до 50 метрів.

Крім того, фітнес-трекер може підключатися до Мережі без смартфона, як і раніше синхронізується зі смартфонами і планшетами, а також володіє вбудованим чіпом NFC. За допомогою останньої технології користувачі Xiaomi Mi Band 3 можуть оплачувати покупку з використанням однієї з трьох платіжних систем – Google Pay, AliPay і Mi Pay (в нашій країні поки працюють тільки одна з них).

Ремінець браслета легко відстібається, при цьому браслет ніколи не падає з руки і не бовтається на зап’ясті під час навантажень. Він доступний в двох колірних рішеннях: чорному і чорно-червоному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.