Складено рейтинг найпотужніших відеокарт за 2023 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бенчмарк Master Lu опублікував рейтинг найпродуктивніших відеокарт першого кварталу 2023 року.

Згідно з цим рейтингом, найпотужнішою відеокартою є GeForce RTX 4090 від NVIDIA, яка має 24 ГБ пам’яті GDDR6X і підтримує трасування променів. На другому місці розташувалася Radeon RX 7900 XTX від AMD, яка також має 24 ГБ пам’яті, але вже GDDR6. Ця відеокарта в деяких тестах порівнюється з GeForce RTX 4080, яка посіла третю позицію в рейтингу.

У топ-10 також увійшли GeForce RTX 3090 Ti, Radeon RX 7900 XT, Radeon RX 6950 XT, GeForce RTX 3090, GeForce RTX 3080 Ti і Radeon RX 6900 XT.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бенчмарк Master Lu також представив статистику щодо популярності відеокарт на китайському ринку. За даними дослідження, найбільш затребуваними брендами є Asus і Colorful.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.