ТОП-5 найкращих планшетів за 500 доларів у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перебуваєте в пошуках нового планшета, але не готові витрачати на нього більше 500 доларів? Тоді наша нова стаття спеціально для вас. Ми в Gadgetpage.ru відібрали найкращі планшети в ціновій категорії до 500-600 доларів, щоб полегшити муки вибору. До добірки потрапили “таблетки” не тільки на Android, а й на iOS і навіть з Windows на борту.

iPad десятого покоління

Випущений у 2022 році iPad десятого покоління – один із найкращих планшетів у ціновій категорії до 500 доларів. Він оснащується 10,9-дюймовим дисплеєм Liquid Retina з підтримкою технології Apple True Tone. В основу планшета ліг чипсет A14 Bionic. На цьому ж чипі базується і серія iPhone 12. Обсяг вбудованого накопичувача досягає 256 Гбайт у топовій комплектації.

Вартість iPad десятого покоління стартує з позначки 447 доларів. За окрему плату можна придбати додаткові аксесуари для планшета на кшталт стилуса Apple Pencil і магнітної клавіатури.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Tab S8

Samsung славиться своїми якісними планшетами і Galaxy Tab S8 – явне тому підтвердження. Ця модель обладнана 11-дюймовим LED-дисплеєм з тонкими рамками по краях. Планшет базується на торішньому флагманському чипсеті Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, який забезпечує йому високу продуктивність.

Живиться планшет від акумулятора ємністю 8000 мАг, який дозволяє йому пропрацювати без підзарядки цілий день. Працює планшет на Android і коштує 599 доларів.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Якщо Samsung Galaxy Tab S8 здасться вам занадто дорогим, то у Samsung є не менш гідна, але більш доступна пропозиція. Це Samsung Galaxy Tab S7 FE, оснащений 12,4-дюймовим дисплеєм і чипсетом Qualcomm Snapdragon 750G або 778G залежно від комплектації. Першим процесором оснащується 5G-версія планшета, а другим – модель без підтримки стільникових мереж. Обидві модифікації мають до 8 Гбайт оперативної пам’яті і поставляються з Android на борту. Роздрібна вартість планшета стартує з позначки 518 доларів. На додаток до планшета можна придбати стилус і магнітну клавіатуру для більш зручного набору тексту.

iPad mini 2021

Якщо ви не великий шанувальник великих планшетів, то варто звернути увагу на випущений 2021 року iPad mini шостого покоління. Ця модель оснащена 8,3-дюймовим дисплеєм Liquid Retina і процесором Apple A15 Bionic, який встановлений в iPhone 13. Ємність вбудованого накопичувача досягає 256 Гбайт у топовій конфігурації.

На окрему увагу заслуговує дизайн iPad mini 2021 року з мініатюрними розмірами та плоскими гранями. Купити планшет зараз можна за 449 доларів за базову комплектацію з підтримкою Wi-Fi.

Microsoft Surface Go 2

Для шанувальників Windows у ціновій категорії до 500 доларів є чудова пропозиція в особі Microsoft Surface Go 2. Він являє собою планшет 2-в-1, оснащений 10,5-дюймовим дисплеєм і чипсетом Intel Core i9-7740X у поєднанні з графічним процесором NVIDIA. Microsoft Surface Go 2 має вбудовану підставку і поставляється з Windows 11 на борту. Ціна питання 0 350 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.