Ґаджети

Смарт-годинник до 2500 гривень – який купити, щоб не пошкодувати

Share

Смарт-годинник вартістю до 2500 гривень – це вже пристрій, від якого можна очікувати трохи більше, ніж від смарт-годинників вартістю до 1500 гривень або розумних спортивних браслетів. Звичайно, в цьому бюджеті все ще доводиться рахуватися з певними обмеженнями, але розумний годинник до 2500 гривень може бути дійсно цікавим пристроєм, який допоможе нам у виконанні повсякденних завдань і, крім того, буде піклуватися про наше здоров’я. Ось моделі смарт-годинників, на які варто звернути увагу, коли ви намагаєтеся купити смарт-годинник.

Смарт-годинник до 2500 гривень – що можна очікувати від смарт-годинника?

Чи зможе розумний годинник вартістю до 2500 гривень забезпечити нас усіма функціями, відомими з обладнання вищого класу? На жаль, ні, але цей бюджет вже дозволяє багато чого. Деякі пристрої мають на борту десятки, а то й більше сотні спортивних режимів. Є також розумні годинники, які дозволяють приймати дзвінки зі спареного смартфона, не бракує пристроїв з алюмінієвим корпусом. Крім того, ми можемо розраховувати на моніторинг пульсу або якості сну, а час роботи на одному заряді становить щонайменше кілька днів. Тож давайте розглянемо найцікавіші смарт-годинники, які ви можете придбати вже зараз.

Amazfit GTS 2 Mini

Amazfit GTS 2 Mini оснащений 1,55-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 354×306 пікселів. На борту ви, звичайно, знайдете крокомір або вимірювач частоти серцевих скорочень, але є також гіроскоп і вбудований барометр. Є понад 70 спортивних режимів, а також такі функції, як моніторинг місячного циклу у жінок. Ємна батарея (220 мАг) дозволяє смарт-годиннику працювати до 21 дня на одному заряді, а алюмінієвий корпус надає пристрою стильного вигляду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

realme Watch 3

Цікавий дизайн Realme Watch 3, безумовно, може привернути увагу, а ще цей апарат може похвалитися дійсно великим дисплеєм (діагональ 1,8 дюйма, роздільна здатність 240×286 пікселів). Тут також є вбудований динамік, тому ми можемо спокійно приймати вхідні дзвінки, а також перевіряти сповіщення зі смарт-годинника. Смарт-годинник має аж 110 різних спортивних режимів, є водонепроникним за стандартом IP68 і може працювати від одного заряду протягом тижня.

OPPO Watch Free

Зазвичай цей смарт-годинник коштує близько 3000 гривень. OPPO Watch Free приділяє особливу увагу нашому здоров’ю, тому на його борту є багато функцій моніторингу. Тут є моніторинг сну, серцебиття, оксигенації крові і навіть хропіння. Зі смарт-годинника ми можемо перевірити сповіщення, а також відповісти на дзвінок. AMOLED-дисплей має діагональ 1,64 дюйма і покритий 2,5D-склом. Звичайно, ми також можемо змінити ремінці, щоб надати пристрою більш індивідуального вигляду.

MOBVOI TicWatch GTH

MOBVOI – досить популярний бренд у Польщі, який також пропонує дешевші смарт-годинники, і TicWatch GTH є прикладом цього. На борту цього смарт-годинника ви знайдете, звичайно, моніторинг серцевого ритму або крокомір, а також можливість вимірювати температуру тіла або рівень кисню в крові SpO2. Великий 1,55-дюймовий дисплей (360×320 пікселів) дозволить нам швидко перевірити повідомлення або вибрати тренування, яке нам підходить. Великий акумулятор забезпечить кілька днів роботи на одному заряді.

Hama Fit Watch 6900

Цей смарт-годинник вартістю до 2500 грн відрізняється насамперед своїм зовнішнім виглядом, який відноситься до класичних годинників, тобто ми маємо тут круглий циферблат. Крім того, є модуль GPS, який робить тренування на свіжому повітрі набагато цікавішими. РК-дисплей діагоналлю 1,3 дюйма, час роботи до 5 днів на одному заряді та можливість вимірювання пульсу і моніторингу сну. Все це можна знайти в Hama Fit Watch 6900, який, до того ж, відповідає стандарту водонепроникності IP68.

Maxcom FW42

Трохи інша пропозиція, оскільки завдяки своєму цікавому дизайну він орієнтований в основному на жінок. Ми можемо знайти смарт-годинник Maxcom FW42 в золотому кольорі з дуже цікавим браслетом, але, звичайно, сам пристрій також має на борту функції, які ми можемо вимагати від смарт-годинника вартістю до 300 злотих. Отже, у нас є пульсоксиметр, моніторинг серцевого ритму, водонепроникність IP68 або лічильник кроків і щомісячний моніторинг циклу. Кольоровий дисплей з діагоналлю 1,09″ (роздільна здатність 240×240 пікселів) дозволить нам швидко перевірити найважливішу інформацію, а корпус виготовлений з нержавіючої сталі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    5 недорогих планшетів на Android, які варто купити у 2024 році

    Основні вимоги до сучасних планшетів на Android - це певні функції та достатня продуктивність, а…

    09.05.2024

    Новий Google Pixel 8a можна буде знайти навіть якщо батарея розрядиться до 0%

    Смартфон має унікальну особливість, яку можна знайти навіть після того, як акумулятор повністю розрядився. Ця…

    09.05.2024

    В мережу потрапили нові деталі про дисплей та акумулятор vivo X100 Ultra, X100s, X100s Pro

    vivo офіційно представить X100s, X100s Pro та X100 Ultra наступного понеділка, 13 травня. Нещодавно була…

    09.05.2024

    Huawei Pura 70 Ultra став найкращим у світі камерофоном за версією DxOMark

    Фахівці DxOMark протестували основну камеру Huawei Pura70 Ultra і поставили його на перше місце у…

    09.05.2024

    Apple вигадала дуже вишукану упаковку для свого нового продукту

    Після вчорашньої презентації нових планшетів Apple та аксесуарів до них, у мережі продовжують з'являтися приховані…

    09.05.2024

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024