Смарт-годинник до 2500 гривень – який купити, щоб не пошкодувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смарт-годинник вартістю до 2500 гривень – це вже пристрій, від якого можна очікувати трохи більше, ніж від смарт-годинників вартістю до 1500 гривень або розумних спортивних браслетів. Звичайно, в цьому бюджеті все ще доводиться рахуватися з певними обмеженнями, але розумний годинник до 2500 гривень може бути дійсно цікавим пристроєм, який допоможе нам у виконанні повсякденних завдань і, крім того, буде піклуватися про наше здоров’я. Ось моделі смарт-годинників, на які варто звернути увагу, коли ви намагаєтеся купити смарт-годинник.

Смарт-годинник до 2500 гривень – що можна очікувати від смарт-годинника?

Чи зможе розумний годинник вартістю до 2500 гривень забезпечити нас усіма функціями, відомими з обладнання вищого класу? На жаль, ні, але цей бюджет вже дозволяє багато чого. Деякі пристрої мають на борту десятки, а то й більше сотні спортивних режимів. Є також розумні годинники, які дозволяють приймати дзвінки зі спареного смартфона, не бракує пристроїв з алюмінієвим корпусом. Крім того, ми можемо розраховувати на моніторинг пульсу або якості сну, а час роботи на одному заряді становить щонайменше кілька днів. Тож давайте розглянемо найцікавіші смарт-годинники, які ви можете придбати вже зараз.

Amazfit GTS 2 Mini

Amazfit GTS 2 Mini оснащений 1,55-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 354×306 пікселів. На борту ви, звичайно, знайдете крокомір або вимірювач частоти серцевих скорочень, але є також гіроскоп і вбудований барометр. Є понад 70 спортивних режимів, а також такі функції, як моніторинг місячного циклу у жінок. Ємна батарея (220 мАг) дозволяє смарт-годиннику працювати до 21 дня на одному заряді, а алюмінієвий корпус надає пристрою стильного вигляду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

realme Watch 3

Цікавий дизайн Realme Watch 3, безумовно, може привернути увагу, а ще цей апарат може похвалитися дійсно великим дисплеєм (діагональ 1,8 дюйма, роздільна здатність 240×286 пікселів). Тут також є вбудований динамік, тому ми можемо спокійно приймати вхідні дзвінки, а також перевіряти сповіщення зі смарт-годинника. Смарт-годинник має аж 110 різних спортивних режимів, є водонепроникним за стандартом IP68 і може працювати від одного заряду протягом тижня.

OPPO Watch Free

Зазвичай цей смарт-годинник коштує близько 3000 гривень. OPPO Watch Free приділяє особливу увагу нашому здоров’ю, тому на його борту є багато функцій моніторингу. Тут є моніторинг сну, серцебиття, оксигенації крові і навіть хропіння. Зі смарт-годинника ми можемо перевірити сповіщення, а також відповісти на дзвінок. AMOLED-дисплей має діагональ 1,64 дюйма і покритий 2,5D-склом. Звичайно, ми також можемо змінити ремінці, щоб надати пристрою більш індивідуального вигляду.

MOBVOI TicWatch GTH

MOBVOI – досить популярний бренд у Польщі, який також пропонує дешевші смарт-годинники, і TicWatch GTH є прикладом цього. На борту цього смарт-годинника ви знайдете, звичайно, моніторинг серцевого ритму або крокомір, а також можливість вимірювати температуру тіла або рівень кисню в крові SpO2. Великий 1,55-дюймовий дисплей (360×320 пікселів) дозволить нам швидко перевірити повідомлення або вибрати тренування, яке нам підходить. Великий акумулятор забезпечить кілька днів роботи на одному заряді.

Hama Fit Watch 6900

Цей смарт-годинник вартістю до 2500 грн відрізняється насамперед своїм зовнішнім виглядом, який відноситься до класичних годинників, тобто ми маємо тут круглий циферблат. Крім того, є модуль GPS, який робить тренування на свіжому повітрі набагато цікавішими. РК-дисплей діагоналлю 1,3 дюйма, час роботи до 5 днів на одному заряді та можливість вимірювання пульсу і моніторингу сну. Все це можна знайти в Hama Fit Watch 6900, який, до того ж, відповідає стандарту водонепроникності IP68.

Maxcom FW42

Трохи інша пропозиція, оскільки завдяки своєму цікавому дизайну він орієнтований в основному на жінок. Ми можемо знайти смарт-годинник Maxcom FW42 в золотому кольорі з дуже цікавим браслетом, але, звичайно, сам пристрій також має на борту функції, які ми можемо вимагати від смарт-годинника вартістю до 300 злотих. Отже, у нас є пульсоксиметр, моніторинг серцевого ритму, водонепроникність IP68 або лічильник кроків і щомісячний моніторинг циклу. Кольоровий дисплей з діагоналлю 1,09″ (роздільна здатність 240×240 пікселів) дозволить нам швидко перевірити найважливішу інформацію, а корпус виготовлений з нержавіючої сталі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.