Розумний годинник до 100 доларів – на які функції ви можете розраховувати

Розумний годинник – це корисний інструмент, який показуватиме сповіщення та багато іншого у практичний спосіб. 100 доларів – це сума, за яку можна придбати добре зроблений пристрій, що пропонує безліч функцій.

100 доларів – це сума, за яку можна придбати хороший розумний годинник. У цьому бюджеті покупець може розраховувати на прямокутний або квадратний дисплей, виконаний за технологією AMOLED. Він характеризується яскравими кольорами та глибоким чорним кольором. Моделі в межах передбачуваної суми також будуть оснащені низкою корисних функцій і датчиків. Рекомендовані годинники вимірюватимуть пульс, а також насичення крові киснем за допомогою пульсоксиметра. Крім того, одна пропозиція дозволяє безконтактну оплату.

Xiaomi Mi Watch

Годинник Xiaomi Mi Watch має майже все, що можна очікувати в цьому ціновому діапазоні. Пристрій має круглий і чіткий (454 × 454 пікселів) дисплей, виготовлений за технологією AMOLED. Розумний годинник чудово підійде для запису спортивних подій. Все завдяки вбудованому GPS-модулю, водонепроникності 5 ATM і більш ніж 100 спортивним режимам. Xiaomi оснастила апарат необхідними датчиками. Mi Watch буде вимірювати пульс і рівень кисню в крові. Пристрій сумісний з Android та iOS, підключається до смартфону через додаток Xiaomi Wear. Час роботи – до 16 днів типового використання.

Amazfit GTS 4 Mini

GTS 4 Mini від Amazfit – це сенсаційний варіант для людей, які не хочуть мати великий годинник. Смарт-годинник оснащений 1,65-дюймовим AMOLED-екраном з роздільною здатністю 336 × 384 пікселів. Годинник фіксуватиме понад 150 видів спорту, а герметична конструкція (5 ATM) включає в себе GPS, пульсометр та пульсоксиметр. Батарея забезпечить до 15 днів звичайного використання, а до телефону смарт-годинник під’єднується через додаток Zeep.

Amazfit GTR 3

Наступна модель від Amazfit, мабуть, найбільш елегантний годинник у всій лінійці. GTR 3 має дуже гарний дисплей з характеристиками, ідентичними характеристикам Xiaomi Mi Watch. Отже, тут ми маємо круглий AMOLED з щільністю 326 пікселів на дюйм. Смарт-годинник пропонує понад 150 спортивних режимів і час роботи до 21 дня. У конструкції не бракує водонепроникності 5 ATM, GPS або пульсоксиметра. GTR 3 сумісний з обома мобільними системами і підключається до телефону за допомогою додатку Zeep.

Huawei Watch Fit

 

Цікавою пропозицією в нижній частині бюджетного набору є Huawei Watch Fit. Хоча пристрій нагадує смарт-годинник, його технічні характеристики та функції не поступаються годинниковим конкурентам. Прямокутний AMOLED-екран має діагональ 1,64 дюйма і роздільну здатність 280 × 456 пікселів. Watch Fit фіксує 44 види спорту, вимірює відстань за допомогою GPS, а також перевіряє пульс і насиченість крові киснем. Він підключається до смартфону через додаток Huawei Health.

Realme Watch 3 Pro

Смарт-годинник Realme Watch 3 Pro оснащений яскравим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 500 ніт. Він має діагональ 1,78 дюйма і працює з роздільною здатністю 364 × 448 пікселів. Апаратна частина пропонує понад 110 спортивних режимів, GPS-модуль та пульсоксиметр. Використовувана батарея має забезпечувати до 10 днів роботи. Порівняно з іншими рекомендованими моделями, водонепроникність дещо гірша. Realme Watch 3 Pro пропонує водонепроникність за стандартом IP68. Натомість годинник оснащений останньою версією модуля Bluetooth, позначеною як 5.3.

Fitbit Versa 2

Смарт-годинник Fitbit Versa 2 сильно відрізняється від попередніх пропозицій. У ньому відсутні деякі функції та можливості, такі як модуль GPS, натомість апаратне забезпечення включає NFC та Fitbit Pay. Платежі через Fitbit підтримуються багатьма польськими банками, і ви можете перевірити їх на веб-сайті виробника. Апарат оснащений невеликим 1,34-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 300 × 300 пікселів. Водонепроникний корпус (5 ATM) приховує в собі пульсометр та пульсоксиметр. Заряд батареї забезпечує до 6 днів звичайного використання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.