Ґаджети

Anker PowerPort Nano II – зарядний пристрій який підходить для всіх гаджетів

Share

Скільки зарядних пристроїв потрібно для одночасного заряджання ноутбука, смартфона та навушників? У деяких випадках цілком достатньо і одного.

Anker PowerPort Nano II – це мініатюрна зарядка, яка легко розміщується на долоні. Втім, зовнішність оманлива: у витонченому корпусі ховається по-справжньому потужний пристрій. До нього можна підключити відразу три гаджети: у зарядного пристрою два роз’єми формату USB-С і один – USB-A. При цьому сумарна потужність зарядки складає 100 Ватт!

Секрет такої потужності полягає у технології GaN II, яка передбачає використання у пристрої напівпровідників з нітриду галію. На відміну від класичних кремнієвих, галієві напівпровідники мають відразу кілька переваг:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • менше опір матеріалу, а значить менше нагрівання
  • здатність витримувати більшу напругу без «пробоїв»
  • компактні розміри

Все це робить нітрид галію ідеальним матеріалом для використання в силових електричних пристроях – у тому числі і зарядки для гаджетів. Новий зарядний пристрій виявився настільки вдалим, що 2022 року його навіть нагородили на CES — найбільшій міжнародній виставці електроніки.

Зарядну потужність недостатньо створити – її ще потрібно правильно розподілити, адже споживання електрики у різних пристроїв може відрізнятись у рази. Флагманському смартфону з великою батареєю для зарядки знадобиться набагато більше потужності, ніж навушникам, а розумному годиннику потрібно менше, ніж ноутбуку або планшету. Все це враховано в Nano II: зарядний пристрій автоматично розподіляє потужність залежно від порту та підключеного до нього пристрою. Наприклад, ноутбук може споживати 45 Вт, смартфон – 30 Вт, а навушники – лише 18 Вт (при одночасному підключенні). Фірмова технологія PowerIQ 3.0 забезпечує сумісність Nano II практично з будь-якою операційною системою або протоколом заряджання, тому будь-який пристрій отримає необхідну потужність. Обидва роз’єми USB-С підтримують режим швидкої зарядки, яка працює, навіть якщо підключено кілька гаджетів, у тому числі ноутбуки (наприклад, MacBook Pro 14″ (M1 Pro) 2021 року, HP Spectre x360, Dell XPS 13 та інші).

Anker вийшов потужний і надійний зарядний пристрій, здатний з легкістю живити відразу кілька гаджетів, захищати їх від мережевих перевантажень і грамотно розподіляти напругу. З PowerPort Nano II можна забути про громіздкі зарядки, що перегріваються, звільнити пару розеток і помітно заощадити місце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024

    Функції штучного інтелекту в iOS 18 повинні принести нові можливості роботи в інтернеті

    Очікування щодо майбутньої операційної системи iPhone цього року надзвичайно високі. Після того, як Google і…

    03.05.2024

    У якому приміщенні не можна заряджати смартфон

    До початку літа залишилося не так багато часу. Варто звернути увагу на деякі важливі правила…

    03.05.2024

    Названі головні недоліки сучасних смартфонів, які багато хто вважає за переваги

    Сьогодні в смартфонах з'являються нові і нові функції. Але іноді вони можуть нашкодити. Екрани з…

    03.05.2024

    Apple дозволить альтернативні магазини програм для iPad

    30 квітня Євросоюз повідомив про свої плани прирівняти iPadOS (операційна система для iPad) та iOS,…

    03.05.2024

    Новий витік інформації про камери, чіпсет і акумулятор Sony Xperia 1 VI

    Очікується, що компанія Sony представить флагманський смартфон Xperia 1 VI на своєму заході 17 травня.…

    03.05.2024