Anker PowerPort Nano II – зарядний пристрій який підходить для всіх гаджетів

Скільки зарядних пристроїв потрібно для одночасного заряджання ноутбука, смартфона та навушників? У деяких випадках цілком достатньо і одного.

Anker PowerPort Nano II – це мініатюрна зарядка, яка легко розміщується на долоні. Втім, зовнішність оманлива: у витонченому корпусі ховається по-справжньому потужний пристрій. До нього можна підключити відразу три гаджети: у зарядного пристрою два роз’єми формату USB-С і один – USB-A. При цьому сумарна потужність зарядки складає 100 Ватт!

Секрет такої потужності полягає у технології GaN II, яка передбачає використання у пристрої напівпровідників з нітриду галію. На відміну від класичних кремнієвих, галієві напівпровідники мають відразу кілька переваг:

  • менше опір матеріалу, а значить менше нагрівання
  • здатність витримувати більшу напругу без «пробоїв»
  • компактні розміри

Все це робить нітрид галію ідеальним матеріалом для використання в силових електричних пристроях – у тому числі і зарядки для гаджетів. Новий зарядний пристрій виявився настільки вдалим, що 2022 року його навіть нагородили на CES — найбільшій міжнародній виставці електроніки.

Зарядну потужність недостатньо створити – її ще потрібно правильно розподілити, адже споживання електрики у різних пристроїв може відрізнятись у рази. Флагманському смартфону з великою батареєю для зарядки знадобиться набагато більше потужності, ніж навушникам, а розумному годиннику потрібно менше, ніж ноутбуку або планшету. Все це враховано в Nano II: зарядний пристрій автоматично розподіляє потужність залежно від порту та підключеного до нього пристрою. Наприклад, ноутбук може споживати 45 Вт, смартфон – 30 Вт, а навушники – лише 18 Вт (при одночасному підключенні). Фірмова технологія PowerIQ 3.0 забезпечує сумісність Nano II практично з будь-якою операційною системою або протоколом заряджання, тому будь-який пристрій отримає необхідну потужність. Обидва роз’єми USB-С підтримують режим швидкої зарядки, яка працює, навіть якщо підключено кілька гаджетів, у тому числі ноутбуки (наприклад, MacBook Pro 14″ (M1 Pro) 2021 року, HP Spectre x360, Dell XPS 13 та інші).

Anker вийшов потужний і надійний зарядний пристрій, здатний з легкістю живити відразу кілька гаджетів, захищати їх від мережевих перевантажень і грамотно розподіляти напругу. З PowerPort Nano II можна забути про громіздкі зарядки, що перегріваються, звільнити пару розеток і помітно заощадити місце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я