Порівняння MacBook Pro 2021 та 2023. Який краще купити

17 січня Apple без презентації тихенько представила на своєму сайті нове покоління своїх найпродуктивніших ноутбуків – MacBook Pro з 14 і 16-дюймовими екранами . Спочатку їх випуск був запланований на осінь 2022 року, але потім його перенесли на початок 2023 року. І ось нові Макбуки побачили світ. Однак, деякі користувачі не змогли зрозуміти, чим вони відрізняються від попереднього покоління, крім процесорів. Начебто ті ж екрани, роз’єми та корпуси. На перший погляд, здається, що відмінностей немає.

Але це не так. У MacBook Pro 2023 встановлені нові модулі Wi-Fi та Bluetooth, оновлено порт HDMI та збільшено час автономної роботи, що дуже важливо для тих, хто використовує їх далеко від розетки. Але це не все, чим можуть похвалитися нові прохання. Розповідаємо про всі відмінності MacBook Pro 2023 від MacBook Pro 2021 і з’ясовуємо, чи варто чекати на нову модель або можна обійтися старою.

Процесор M2 Pro та M2 Max

При порівнянні MacBook Pro 2023 і 2021 насамперед усі говорять про процесори та продуктивність. В окремому матеріалі ми детально розписували всі характеристики процесорів M2 Pro та M2 Max і порівняли їх з M1 Pro та M1 Max. Якщо узагальнити всю інформацію, яка сьогодні є про нові процесори, то можна з упевненістю говорити про приріст продуктивності MacBook Pro 2023 приблизно на 20-30%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.