Флагманські телевізори Samsung QLED TV відкривають нові можливості перегляду

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Electronics на спеціальному заході в Нью-Йорку анонсувала флагманські телевізори QLED TV модельного ряду 2018 року.

Стверджується, що реалізовані в пристроях функції покликані радикально змінити сприйняття телевізора в будинку і відкрити нові приголомшливі можливості перегляду. При створенні панелей південнокорейський гігант постарався переосмислити поняття телеекрану, перетворивши його в «розумний» дисплей.

«Створені, щоб забезпечувати повне занурення в те, що відбувається на екрані і покращувати повсякденне життя, неймовірно зручні у використанні, нові QLED-телевізори подарують своїм власникам неперевершені можливості перегляду », – заявляє Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телевізори забезпечують найвищу якість зображення, підтримку HDR10 +, можливість голосового управління і чудовий звук. Налаштування панелей модельного ряду 2018 року став ще зручнішим: тепер всі операції можна виконати прямо на смартфоні в додатку Samsung SmartThings. Розмір варіюється від 49 до 88 дюймів по діагоналі.

Нова система невидимого підключення, яка об’єднує шнури живлення і передачі даних в одному зручному і надійному дроті довжиною 5 метрів (поставляється в комплекті з QLED-телевізором) або 15 метрів (доступний додатково), вперше дозволить користувачам розміщувати свої телевізори там, де їм це зручно, без зайвої плутанини в проводах.

У пристроях реалізована технологія Ambient Mode: вимкнений телевізор перетворюється на ефектний багатофункціональний екран, здатний відображати корисну інформацію, скажімо, новини, погоду і ситуацію на дорогах, а також програвати музику і навіть повністю зливатися із стіною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.