Ґаджети

Які смарт-годинник вибрати: лідери рейтингу за ціною та якістю

Share

Експерти склали рейтинг найкращих бюджетних смарт-годин 2022 року. Всього до списку потрапило шість моделей, а ціна кожної з них не перевищує 6 тисяч гриень.

Перше місце посіли Mobvoi TicWatch E2 , на які можна навіть встановлювати програми з Google Play. З інших корисних функцій годинників фахівці виділили функцію відстеження плавання, моніторинг серцевого ритму та вбудований GPS-модуль. Однак у годинника є і суттєвий недолік – відсутність підтримки безконтактних платежів.

Друге місце у рейтингу посіли Fitbit Versa Lite . Їхньою унікальною особливістю став потужний акумулятор. Годинник здатний працювати без підзарядки протягом чотирьох днів. Крім того, їх можна занурювати у воду на глибину до 50 метрів. У годиннику є датчик NFC, що дозволяє здійснювати безконтактну оплату.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На третьому рядку рейтингу розташувалися Amazfit Bip . В автономному режимі годинник здатний працювати до 45 днів, а також його можна занурювати на глибину до 30 метрів. У гаджеті є GPS-модуль, функція відстеження режиму сну та серцевого ритму. З мінусів Amazfit Bip можна назвати пластиковий корпус і не продуктивне «залізо».

Розумний годинник Fossil Gen 4 Explorist HR розташувався на четвертому місці. На них можна завантажувати програми з Google Play, а також годинник є безконтактна оплата. На екран гаджета приходять оповіщення із соцмереж, месенджерів та електронної пошти. Істотним недоліком устрою є час автономної роботи, що становить від одного до двох днів.

П’яте місце посіли Huawei Watch GT2e , які здатні опрацювати від одного заряду акумулятора до двох тижнів. Головне завдання цього годинника – стежити за здоров’ям та фізичною формою власника. Тому вони особливо корисні для любителів спорту. Однак у цих годинниках не передбачено функції безконтактних платежів.

Закривають топ найкращих смарт-годин Garmin Forerunner 30 . У першу чергу вони зацікавлять легкоатлетів, оскільки гаджет оснащений трекером, що дозволяє відстежувати, як швидко і скільки пробіг їх власник. Також у годиннику є функція відстеження серцевого ритму. Годинник здатний працювати до 8 днів при звичайному використанні, але якщо використовувати GPS-модуль, то час автономної роботи скорочується до п’яти годин. 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Sony 15 травня проведе велику презентацію: що побачимо

    Компанія Sony намітила на 15 травня презентацію новинок. Нам покажуть 2 смартфони. За інформацією з…

    09.05.2024

    Вразливість Telegram дозволяє відстежувати розташування користувачів

    У мережі з'явилася інформація про те, як можна визначити місцезнаходження користувачів Telegram у режимі реального…

    09.05.2024

    Samsung знову починає випускати оновлення One UI 6.1 для серії Galaxy S22

    Samsung випустила оновлення One UI 6.1 для серії Galaxy S22 на початку цього місяця, але…

    09.05.2024

    Аналітики: покупці не заощаджують на нових iPhone

    Аналітична агенція Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) досліджувала переваги покупців iPhone і з'ясувала, що Apple…

    09.05.2024

    Новий iPad Pro з чіпом M4 виявився потужнішим навіть за MacBook Pro

    За тиждень до офіційної презентації нового iPad Pro з чіпом M4 в мережі з'явилися перші…

    09.05.2024

    Чому не можна заряджати смартфон до 100% і розряджати до 0% – просте пояснення

    Користувачі, які часто розряджають свої мобільні телефони до 0 відсотків, роблять серйозну помилку. Ситуація ще…

    09.05.2024