Які смарт-годинник вибрати: лідери рейтингу за ціною та якістю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти склали рейтинг найкращих бюджетних смарт-годин 2022 року. Всього до списку потрапило шість моделей, а ціна кожної з них не перевищує 6 тисяч гриень.

Перше місце посіли Mobvoi TicWatch E2 , на які можна навіть встановлювати програми з Google Play. З інших корисних функцій годинників фахівці виділили функцію відстеження плавання, моніторинг серцевого ритму та вбудований GPS-модуль. Однак у годинника є і суттєвий недолік – відсутність підтримки безконтактних платежів.

Друге місце у рейтингу посіли Fitbit Versa Lite . Їхньою унікальною особливістю став потужний акумулятор. Годинник здатний працювати без підзарядки протягом чотирьох днів. Крім того, їх можна занурювати у воду на глибину до 50 метрів. У годиннику є датчик NFC, що дозволяє здійснювати безконтактну оплату.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На третьому рядку рейтингу розташувалися Amazfit Bip . В автономному режимі годинник здатний працювати до 45 днів, а також його можна занурювати на глибину до 30 метрів. У гаджеті є GPS-модуль, функція відстеження режиму сну та серцевого ритму. З мінусів Amazfit Bip можна назвати пластиковий корпус і не продуктивне «залізо».

Розумний годинник Fossil Gen 4 Explorist HR розташувався на четвертому місці. На них можна завантажувати програми з Google Play, а також годинник є безконтактна оплата. На екран гаджета приходять оповіщення із соцмереж, месенджерів та електронної пошти. Істотним недоліком устрою є час автономної роботи, що становить від одного до двох днів.

П’яте місце посіли Huawei Watch GT2e , які здатні опрацювати від одного заряду акумулятора до двох тижнів. Головне завдання цього годинника – стежити за здоров’ям та фізичною формою власника. Тому вони особливо корисні для любителів спорту. Однак у цих годинниках не передбачено функції безконтактних платежів.

Закривають топ найкращих смарт-годин Garmin Forerunner 30 . У першу чергу вони зацікавлять легкоатлетів, оскільки гаджет оснащений трекером, що дозволяє відстежувати, як швидко і скільки пробіг їх власник. Також у годиннику є функція відстеження серцевого ритму. Годинник здатний працювати до 8 днів при звичайному використанні, але якщо використовувати GPS-модуль, то час автономної роботи скорочується до п’яти годин. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.