Samsung показала ігрові монітори, здатні працювати без ПК

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На додаток до вже випущеної флагманської моделі Odyssey Ark, компанія Samsung презентувала на виставці Gamescom 2022 ще пару ігрових моніторів. Нові Odyssey G70B та G65B підтримують бездротове підключення до комп’ютера, голосове керування за допомогою віртуального помічника та можливість хмарного геймінгу.

Odyssey G70B доступний у версіях з діагоналлю 28 та 32 дюйми. У нього плоский IPS-екран з роздільною здатністю Ultra HD (4K), частотою оновлення 144 Гц та часом відгуку 1 мс (GtG). Заявлено підтримку NVIDIA G-Sync та AMD FreeSync Premium Pro. Модель Odyssey G65B випускається в 27- і 32-дюймових версіях. У моніторі встановлена ​​VA-матриця з роздільною здатністю Quad HD, частотою оновлення 240 Гц, кривизною 1000R та підтримує тільки AMD FreeSync Premium Pro. 

Але цікаві обидва монітори насамперед своїми додатковими можливостями. Вони працюють під керуванням фірмової операційної системи Tizen за допомогою Microsoft 365. Це дозволяє виконувати різну офісну роботу навіть без підключення до комп’ютера. У них є Wi-Fi 5, AirPlay 2 і Bluetooth, завдяки чому підключатися до ПК та інших пристроїв можна без проводів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Монітори оснащуються вбудованим ігровим центром Samsung Gaming Hub, що забезпечує доступ до різних ігрових стрімінгових сервісів, включаючи Xbox Cloud Gaming, Google Stadia, Amazon Luna та NVIDIA GeForce Now. Є також підтримка Netflix, Amazon Prime та інших стрімінгових сервісів. Крім того, функція Always On Voice дозволяє спілкуватися з голосовим помічником із Bixby навіть при вимкненому моніторі.

У продаж монітори надійдуть у четвертому кварталі цього року. Ціни поки що не оголошені. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.