Ґаджети

5 найкращих ігрових моноблоків

Share

Моноблок – це комп’ютер, який не займе багато місця на столі. У цього пристрою вся необхідна начинка захована за монітором. Сучасні моноблоки побудовані на основі потужних процесорів з високою продуктивністю і можуть впоратися із найважчими іграми, графічними редакторами та іншими програмами. Моноблок підійде як для офісного співробітника, так і геймера.

Топ 5 ігрових моноблоків

Lenovo IdeaCentre AIO A540-27ICB – відмінне співвідношення ціни та якості. Моноблок виконаний у сучасному мінімалістичному дизайні. 27-дюймовий екран виконаний з використанням технології IPS і дає зображення з роздільною здатністю 2560*1440 з максимальним кутом огляду. В основі лежить 8-ядерний процесор із частотою оновлення 2000 МГц. Об’єм оперативної пам’яті 8 або 16 Гб. У моноблоку досить хороша стереосистема із сабвуфером, є можливість підключення Bluetooth навушників. У задній частині монітора передбачено велику кількість USB портів, є HDMI-гніздо для підключення додаткового монітора.

Apple iMac Retina 5K з діагоналлю екрану 27 дюймів та потужним процесором вважається преміальним пристроєм. Моноблок впоратися з найвибагливішими іграми. Пристрій було випущено у різній комплектації. Моноблоки відрізняються потужністю процесора, обсягом оперативної пам’яті та параметрами дисплея. Екран з покриттям антивідблиску дає чітке реалістичне зображення. В комплект входять бездротова клавіатура та миша. Єдиний недолік моноблок – висока ціна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

DELL OptiPlex 7480 має 10-ядерний процесор та технологію штучного інтелекту Dell Optimizer Express Response. Дисплей з технологією IPS та роздільною здатністю 1920*1080. За бажанням можна покращити параметри пам’яті та жорсткого диска. Завантаження ігор та інших програм відбувається дуже швидко. У моноблоку є вбудований блок живлення та бездротовий адаптер Wi-Fi 6 серії. Користувачі відзначають високу якість складання, але багато встановлених програм від Dell, які не завжди потрібні.

ASUS Vivo AiO A46UN виділяється «ігровими» характеристиками та мультимедійними можливостями. 27-дюймовий екран з Full HD матрицею гарантує чітке зображення та високу передачу кольорів. Фірмові технології Splendid, Tru 2 Life Video та аудіосистема Sonic Master допомагають геймеру повністю поринути у віртуальний світ гри. При тривалих сильних навантаженнях відзначається шумна робота кулера. Ціна моноблока вища за середню.

Acer Aspire C27-962 підійде для ігор з не найвищими вимогами. Дисплей з технологією IPS дає якісну картинку з Full HD роздільною здатністю. Тонкі рамки не відволікають від гри. У моноблока є вбудований мікрофон, камера та непогана акустична система. Виробник передбачив велику кількість портів різного формату. Розмір оперативної пам’яті залежить від комплектації (від 4 до 32 Гб).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Виробництво дисплеїв для iPhone 16 розпочнеться у червні

    За його словами, випуск панелей розпочнеться вже найближчими тижнями, причому найбільші обсяги виробництва будуть у…

    17.05.2024

    TikTok тестує завантаження 60-хвилинних відео

    TikTok розпочав тестування нової функції, що дозволяє завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Нововведення поки…

    17.05.2024

    Apple представила нову функцію iOS 18, яка позбавить вас від захитування в автомобілі

    Компанія Apple представила першу хвилю нових функцій iOS 18, які з'являться пізніше цього року. Йдеться…

    17.05.2024

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024