5 найкращих ігрових моноблоків

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Моноблок – це комп’ютер, який не займе багато місця на столі. У цього пристрою вся необхідна начинка захована за монітором. Сучасні моноблоки побудовані на основі потужних процесорів з високою продуктивністю і можуть впоратися із найважчими іграми, графічними редакторами та іншими програмами. Моноблок підійде як для офісного співробітника, так і геймера.

Реклама

Топ 5 ігрових моноблоків

Lenovo IdeaCentre AIO A540-27ICB – відмінне співвідношення ціни та якості. Моноблок виконаний у сучасному мінімалістичному дизайні. 27-дюймовий екран виконаний з використанням технології IPS і дає зображення з роздільною здатністю 2560*1440 з максимальним кутом огляду. В основі лежить 8-ядерний процесор із частотою оновлення 2000 МГц. Об’єм оперативної пам’яті 8 або 16 Гб. У моноблоку досить хороша стереосистема із сабвуфером, є можливість підключення Bluetooth навушників. У задній частині монітора передбачено велику кількість USB портів, є HDMI-гніздо для підключення додаткового монітора.

Apple iMac Retina 5K з діагоналлю екрану 27 дюймів та потужним процесором вважається преміальним пристроєм. Моноблок впоратися з найвибагливішими іграми. Пристрій було випущено у різній комплектації. Моноблоки відрізняються потужністю процесора, обсягом оперативної пам’яті та параметрами дисплея. Екран з покриттям антивідблиску дає чітке реалістичне зображення. В комплект входять бездротова клавіатура та миша. Єдиний недолік моноблок – висока ціна.

DELL OptiPlex 7480 має 10-ядерний процесор та технологію штучного інтелекту Dell Optimizer Express Response. Дисплей з технологією IPS та роздільною здатністю 1920*1080. За бажанням можна покращити параметри пам’яті та жорсткого диска. Завантаження ігор та інших програм відбувається дуже швидко. У моноблоку є вбудований блок живлення та бездротовий адаптер Wi-Fi 6 серії. Користувачі відзначають високу якість складання, але багато встановлених програм від Dell, які не завжди потрібні.

ASUS Vivo AiO A46UN виділяється «ігровими» характеристиками та мультимедійними можливостями. 27-дюймовий екран з Full HD матрицею гарантує чітке зображення та високу передачу кольорів. Фірмові технології Splendid, Tru 2 Life Video та аудіосистема Sonic Master допомагають геймеру повністю поринути у віртуальний світ гри. При тривалих сильних навантаженнях відзначається шумна робота кулера. Ціна моноблока вища за середню.

Acer Aspire C27-962 підійде для ігор з не найвищими вимогами. Дисплей з технологією IPS дає якісну картинку з Full HD роздільною здатністю. Тонкі рамки не відволікають від гри. У моноблока є вбудований мікрофон, камера та непогана акустична система. Виробник передбачив велику кількість портів різного формату. Розмір оперативної пам’яті залежить від комплектації (від 4 до 32 Гб).

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ