Інсайд: захищені Apple Watch будуть дуже дорогими

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Колекцію чуток про новий смарт-годинник Apple поповнив аналітик Bloomberg Марк Гурман. У своєму блозі він розповів про очікувану роздрібну ціну захищеної версії аксесуара — і, за його прогнозом, гаджет буде набагато дорожчим, ніж передбачалося раніше.

За заявою журналіста, захищена версія Apple Watch восьмої серії коштуватиме від 900 до 999 доларів США – в останньому випадку вони зрівняються з базовою моделлю iPhone 13 Pro. Таку ціну він пов’язує із збільшенням складності конструкції пристрою. Гурман також зазначив, що новинка може отримати ребрендинг та дебютує під назвою Apple Watch Pro.

Згідно з попередніми звітами інсайдерів, новий смарт-годинник Apple буде оснащений 2-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 502×410 пікселів (на 7% більше, ніж у стандартної моделі), а розмір їхнього металевого корпусу складе 46 або 47 мм. Майбутній новинці також приписується датчик термометра – щоправда, без медичної сертифікації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Apple Watch восьмого покоління очікується у вересні одночасно з лінійкою смартфонів iPhone 14.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.