Вийшло друге покоління найкращих TWS-навушників Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останні кілька років гаджети Huawei розділилися на дві частини. Одні з них залишилися без Google Play і не можуть похвалитися можливостями повноцінної роботи, до яких ми звикли. Хоча їх можна розглядати в розбивці. Наприклад, окремо камеру та все інше. Друга велика група — це гаджети, які не прив’язані до накладених санкцій. До них відносяться аксесуари, пристрої та навушники. Саме навушники компанії виходять дуже добре, що вона доводила вже не раз. Наприклад, я більше року користувався першим поколінням Huawei FreeBuds Pro. Потім якось непомітно перейшов на повнорозмірні моделі, але до цих все одно відчуваю найніжніші почуття. Тепер компанія випустила друге покоління цього хіта, і я вже хочу його купити.

Нові навушники Huawei

Huawei кілька днів тизерила свої навушники-вкладиші FreeBuds Pro 2 TWS наступного покоління, але нескінченно так робити не можна, та й нема чого, і тепер вона офіційно представила нове покоління свого аудіопродукту на спеціальному заході. Навушники будуть офіційно продаватися в Центральній та Східній Європі.

Вийшли Huawei FreeBuds Pro 2

Навушники Huawei FreeBuds Pro 2 TWS були створені у співпраці з французькою компанією Devialet, яка займається звуковими технологіями. У порівнянні з попереднім поколінням нові навушники мають покращену продуктивність і збільшений час автономної роботи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Характеристики Huawei FreeBuds Pro 2

Найкраще шумозаглушення

Нещодавно анонсовані навушники Huawei FreeBuds Pro 2 поставляються з двома драйверами та трьома мікрофонами для придушення шуму на 47 дБ у рамках системи активного шумоподавлення (ANC). Це новий орієнтир для компанії з придушення шумів, оскільки в моделі попереднього покоління боротьба з ними була на рівні 40 дБ.

Функція шумоподавлення підтримує три різні режими – звичайний режим, м’який режим та ультрарежим. Існує також режим, в якому користувачі зможуть отримувати важливі сповіщення, коли навколо щось відбувається. Це той випадок, коли активне шумозаглушення не відріже вас від зовнішнього світу, а система зможе убезпечити вас від ризиків. У тому числі, від ризиків пропустити важливу інформацію.

Знижено ризики і для самих навушників. Якщо попереднє покоління боялося води, то тепер із цим усе стало набагато краще. Новинка отримала рейтинг пилу/вологозахисту IP54. Плавати з ними, як і раніше, не можна, але через раптове потрапляння під дощ або надмірно потіють під час тренувань вух переживати точно не варто. З цим вони впораються з легкістю. А від пилу захист і зовсім близький до максимального. Цифра “5” означає, що деяке попадання найдрібніших частинок пилу в корпус можливе, але це ніяк не зашкодить роботі пристрою.

Якість звуку Huawei FreeBuds Pro 2

Нові навушники підтримують найбільший діапазон частот для навушників Huawei – від 14 Гц до 48 кГц. Компанія також додала адаптивний еквалайзер, який вивчає поведінку користувача та налаштовує звук для кращого виведення звуку.

Huawei не розкрила ємність акумулятора FreeBuds Pro 2, але пообіцяла до 30 годин автономної роботи. Звичайно, не без підзарядки. Такого показника можна досягти із зарядкою від чохла. Але все одно це 30 годин, які можна провести в дорозі далеко від розетки. На одному заряді без підключення кейсу навушники пропрацюють чотири години з включеною функцією активного шумоподавлення і до шести з половиною годин, якщо її вимкнути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.