Ґаджети

Xiaomi Mi Band 7 здивує своїми унікальними функціями

Share

Поки що китайська корпорація ще не представила громадськості такого роду новинку, але в найближчому майбутньому це станеться, що, у свою чергу, дозволить безлічі людей купити найкращий у світі наручний гаджет, здатний здивувати всіх і кожного безліччю особливостей. Новий наручний гаджет отримає кольоровий OLED-екран діагоналлю 1,9 дюйма, а ще, крім цього, пристрій зможе похвалитися безліччю нових сенсорів, датчиків та різноманітних модулів. Так, зокрема, Xiaomi Mi Band 7 запропонує користувачам барометричний альтиметр для вимірювання набраної висоти, який використовуватиметься в тому числі для більш точного та коректного підрахунку пройденої відстані та кількості спалених калорій.

За виробництво цього гаджета відповідає китайська компанія Huami, являючи собою дочірній бренд Xiaomi. Саме вона створювала усі покоління трекерів Mi Band, випуск яких на ринок розпочався ще у 2014 році. Новий спортивний браслет, який вийде в 2022 році, стане найкращим серед усіх тих, які компанія коли-небудь створювала і випускала на ринок, тому немає жодних сумнівів у тому, що десятки мільйонів людей, які проживають у різних куточках Землі, захочуть стати його власниками . Майбутній новинці приписують модуль Bluetooth 5.2 LE для підключення до смартфонів на базі Android та iOS, а також модуль GPS для відстеження розташування у просторі.

Завдяки наявності GPS всі власники нового спортивного браслета зможуть з його допомогою переглядати пройдені маршрути, а також отримувати дані про середню швидкість пересування і, крім того, переглядати дані в режимі реального часу. По сукупності всіх якостей і особливостей новий спортивний браслет в особі Xiaomi Mi Band 7 гарантовано точно приємно вразить всіх і кожного, тобто дуже багато людей захочуть його отримати. Залишилося лише дочекатися його презентації, а намічено таку на травень-червень 2022 року. Через якийсь час, як правило, кілька днів або тижнів, новинка надійде на полиця магазинів, ставши доступною для покупки всім охочим. Подія такого роду, безумовно, приємно порадує багатьох людей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Смартфони з технологією eSIM 2024: віртуальна сім-картка, як користуватися

    Сучасна технологія eSIM спрощує процес підключення до мобільного зв'язку та відкриває нові можливості для різних…

    06.05.2024

    Японці протестували перший у світі 6G-девайс: у 10 разів швидший, ніж 5G

    Над проектом 6G-пристрою одночасно працювали такі компанії, як NEC Corporation, Fujitsu, DOCOMO та NTT. На…

    06.05.2024

    У мережу злили перші подробиці про флагман Xiaomi 15 Pro

    Перше, на що звернуло увагу джерело, так це на те, що Xiaomi 15 Pro отримає…

    06.05.2024

    «Розкладачку» Motorola Razr 50 Ultra показали наживо до анонсу

    Майбутній доладний телефон Motorola Razr 50 Ultra, схоже, близький до випуску, оскільки в мережі з'явилися…

    06.05.2024

    Rabbit R1 – головні недоліки і переваги “унікального” смартфона

    "Передбачається, що це більш простий компаньйон для мого телефону, проте R1 часто говорить мені використовувати…

    06.05.2024

    Чому смарт-кільця зараз є марними

    Поява про «розумних кілець» стає черговим модним цифровим трендом. Виробникам потрібно щось випускати, а новий…

    06.05.2024