Xiaomi Mi Band 7 здивує своїми унікальними функціями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що китайська корпорація ще не представила громадськості такого роду новинку, але в найближчому майбутньому це станеться, що, у свою чергу, дозволить безлічі людей купити найкращий у світі наручний гаджет, здатний здивувати всіх і кожного безліччю особливостей. Новий наручний гаджет отримає кольоровий OLED-екран діагоналлю 1,9 дюйма, а ще, крім цього, пристрій зможе похвалитися безліччю нових сенсорів, датчиків та різноманітних модулів. Так, зокрема, Xiaomi Mi Band 7 запропонує користувачам барометричний альтиметр для вимірювання набраної висоти, який використовуватиметься в тому числі для більш точного та коректного підрахунку пройденої відстані та кількості спалених калорій.

За виробництво цього гаджета відповідає китайська компанія Huami, являючи собою дочірній бренд Xiaomi. Саме вона створювала усі покоління трекерів Mi Band, випуск яких на ринок розпочався ще у 2014 році. Новий спортивний браслет, який вийде в 2022 році, стане найкращим серед усіх тих, які компанія коли-небудь створювала і випускала на ринок, тому немає жодних сумнівів у тому, що десятки мільйонів людей, які проживають у різних куточках Землі, захочуть стати його власниками . Майбутній новинці приписують модуль Bluetooth 5.2 LE для підключення до смартфонів на базі Android та iOS, а також модуль GPS для відстеження розташування у просторі.

Завдяки наявності GPS всі власники нового спортивного браслета зможуть з його допомогою переглядати пройдені маршрути, а також отримувати дані про середню швидкість пересування і, крім того, переглядати дані в режимі реального часу. По сукупності всіх якостей і особливостей новий спортивний браслет в особі Xiaomi Mi Band 7 гарантовано точно приємно вразить всіх і кожного, тобто дуже багато людей захочуть його отримати. Залишилося лише дочекатися його презентації, а намічено таку на травень-червень 2022 року. Через якийсь час, як правило, кілька днів або тижнів, новинка надійде на полиця магазинів, ставши доступною для покупки всім охочим. Подія такого роду, безумовно, приємно порадує багатьох людей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.