Xiaomi Mi Band 6 подешевшав в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найдемократичніший і найпопулярніший фітнес-трекер на планеті Земля впав у ціні до всесвітнього розпродажу “Чорна п’ятниця”. Прайс на аксесуар опустився до позначки 959 гривень у неавторизованих продавців, а в офіційних ритейлерів техніки Xiaomi знизився у вартості до 1 299 гривень, проти попереднього цінника 1 499 гривень.

“Мі бенд” традиційно повільно дешевшає. По-перше, пристрій і так має нормальний цінник, по-друге, занадто великий попит на цей гаджет. Але іноді чудеса трапляються.

Нині новий Mi Band 6 можна купити в Україні дешевше тисячі гривень. Йдеться про глобальну версію пристрою із швидкою доставкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Трекер від Xiaomi – найпопулярніший девайс для тих, хто веде здоровий спосіб життя. Він ультракомпактний (займає мінімум місця на зап’ястя), не відволікає, легкий. Band 6 отримав 1,56-дюймовий кольоровий OLED-екран, величезну кількість циферблатів, що налаштовуються, підтримку Bluetooth 5.0, пульсометр, пульсоксиметр, трекер калорій, сотню режимів тренування, трекер сну і менструального циклу. Не забуваємо про головну фічу Mi Band – автономність мінімум 14 діб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.