Xiaomi Mi Band 6 впав в ціні в офіційних ритейлерів

В кінці Листопада, щорічно всі компанії запускають акційну пропозицію “Black Friday‘” або “Чорна п’ятниця“. Цьогоріч компанії почали знижувати ціни ще на початку місяця. В цьому матеріалі розповімо про найпопулярніший фітнес трекер від Xiaomi, Mi Smart Band 6.

Варто відзначити, фітнес-браслет представили навесні поточного року, його офіційна вартість на старту продажу становила 1 499 гривень. І, вже зараз, всього за декілька місяців після старту продажу на нього зробили знижку 200 гривень. В момент акції його цінник становить 1 299 гривень.

Нагадаємо, пристрій одержав 1,56-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 360 на 152 пікселів (щільність пікселів становить 326 ppi), який на 50% більший, ніж у попередньої моделі. Гаджет також може похвалитися дуже тонкими рамками навколо екрану і величезною кількістю різних тем (їх тут понад 130). Mi Band 6 підтримує 30 режимів тренувань. Крім того, є датчик ЧСС, сенсор визначення рівня кисню в крові (SpO2) і трекер якості сну. Заявлений час автономної роботи становить до 14 днів. Пристрій захищений від води, його можна занурювати на глибину до 50 метрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.