Названо основну відмінність AirPods 3 від AirPods 2-го покоління та PRO

Буквально недавно, 18 жовтня 2021 року, Apple представили Airpods 3-го покоління з новими фішками, оновленим дизайном та кращим звучанням. Чи варто оновлюватися прямо зараз у погоні за трендами!? Спробуємо розібратись та буде названо основну відмінність AirPods 3 від AirPods 2-го покоління та PRO.

За дизайном, Airpods 3 це щось середнє між Airpods 2 та Airpods Pro. Вони менш витягнуті, при цьому мають повноцінні затички Pro лінійки.

Проте зарядний кейс такий самий, як і у Pro лінійки. Він ширший, ніж у Airpods 2 покоління. Новий якісний акумулятор новинки працює шість годин на автономному заряді при прослуховуванні музики. Навушники третього покоління з кейсом працюють до тридцяти годин в режимі прослуховування музики.

Мабуть головною перевагою Airpods 3 над минулою версією є підтримка технології просторового аудіо з функцією динамічного відслідковування рухів голови користувача. Ця фішка була і в Pro та Max версіях. Присутній у нових навушниках захист від води та пилу, можливість автоматичного перемикання між пристроями та функція «Привіт, Сірі!».

Також в новинці є адаптивний еквалайзер, особливий підсилювач з широким динамічним діапазоном і глибоким басом. У новинці, так само як і в Pro версії, є шумозаглушення та режим прозорості. Ще, на відміну від попередніх версій, новинка оснащена датчиком контакту зі шкірою та спрямованим всередину мікрофоном. Щодо управління сенсорними командами, то воно тепер відбувається на «ніжках» навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.