Чому MacBook Air (2022) – найочікуваніший пристрій Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

MacBook Pro 2021 влаштували революцію. Лінійка не оновлювалася з погляду дизайну з 2016 року, з того ж Apple не ухвалювала жодного різкого рішення, на кшталт відмови від більшості портів. 

Моделі 2021 року задовольняють попит, що давно з’явився. Аудиторії лінійки Pro були необхідні роз’єми. Наприклад, без кардрідера важко доводилося фотографам та відеографам, а пристрій, нагадаємо, професійні. Крім того, Apple об’єктивно відстала від дизайнерських трендів у цьому напрямку – мода на тонку рамку з’явилася у 2018 році майже одночасно зі смартфонами. 

MacBook Pro 2021 – вдалий апдейт, це зрозуміло навіть до їх виходу. Проте головний пристрій з новим дизайном ще не вийшов. Найбільш успішним серед них буде MacBook Air. Розповідаємо чому. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий дизайн Pro версій приверне увагу 

Пристрої з новим дизайном стануть чудовим прогріванням для аудиторії MacBook Air. Вони революційні, але нішеві та дорогі, зате Air буде масовішим і доступнішим. Останні роки Apple максимально розмежовує фанатів цих двох лінійок – Pro-шки беруть для професійних завдань, а Air – для розваги, офісу та навчання. 

MacBook Pro 14 в мінімальній комплектації коштує $ 1,999, Air 2020 $999, різниця вдвічі. Навіть подорожчання на 20% через новий дизайн не сильно зіпсує ситуацію, і Air буде виглядати кращий як пристрій для навчання, офісу та розваг. За півроку виріз під камеру перестане різати око і стане звичайним дизайнерським елементом, а можливо це буде тренд серед усіх ноутбуків. 

За півроку користувачі звикнуть до «чубчика» та екрану на всю передню панель, тому легко оновляться на наступну модель Air. Новий дизайн приживеться, як свого часу iPhone X — восени 2017 року конкуренти висміювали Apple, але вже наприкінці осені наступного масово копіювали. 

Apple продовжить удосконалювати дизайн ноутбуків 

“Чубчик” – не єдиний новий дизайнерський елемент у MacBook Air. З початку року стало відомо, що ноутбук отримає кілька варіантів кольорів, і вони будуть виконані в тому ж стилі, що новий iMac 24. 

Це перший випадок в історії MacBook, коли компанія додає бадьоре оригінальне забарвлення замість нейтральних матового сріблястого, бежевого та рожевого золота. А час. 2018 року вийшов iPhone XR. У нього серед смартфонів таке ж позиціонування, як у MacBook Air серед ноутбуків – відносно доступний та масовий пристрій. Тому особисто я чекаю на макбук в оригінальних забарвленнях. 

Щодо процесора в ньому та продуктивності можна не говорити. M1 вразив потужністю, M1 Pro та M1 Max вивели Apple Silicon на новий рівень. MacBook Pro освіжили дизайн Тепер завдання Apple — уявити народний ноутбук із поєднанням усіх цих переваг. Крім того, Air може здивувати і унікальними фішками, як тиха робота завдяки пасивній системі охолодження. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.