Наступний MacBook Air вийде в новому дизайні з вирізом і буде вже не Air

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер Dylandkt, що заслужив довіру публікаціями достовірних відомостей про майбутні продукти Apple, розповів, чого чекати від наступного MacBook Air. Він вийде в декількох кольорах, аналогічних 24-дюймовому iMac , і може втратити приставки Air в назві.

Матриця буде виконана за технологією mini-LED, але частоти оновлення 120 Гц чекати не варто – залишаться стандартні 60 Гц. Швидше за все, з’явиться виріз в стилі останніх MacBook Pro , але поки Ділан не може з упевненістю це підтвердити.

Apple відмовиться від клиноподібної форми, яка протягом довгих років була фішкою цієї серії. Корпус виявиться більше схожий на «Прошка», а незалежно від кольору клавіатуру і рамки зроблять білими. Раніше таку ж інформацію повідомляв Джон Проссер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слот для SD-карт і HDMI додавати не стануть, а наявні в актуальній моделі два USB-C з Thunderbolt доповнять тільки магнітної зарядкою MagSafe 3 – потужність комплектного адаптера харчування складе 30 Вт. Буде підтримка як мінімум двох зовнішніх моніторів. Дозвіл веб-камери підвищать до 1080p.

Лептопу дістанеться новий процесор Apple M2, поступається за потужністю M1 Pro і M1 Max в «Прошка» через зниженого енергоспоживання. Кількість обчислювальних ядер в порівнянні з чіпом M1 не зміниться – їх вісім. Зате графічних побільшає – дев’ять і 10 в залежності від конфігурації проти семи і восьми в старому поколінні. Системи активного охолодження з кулерами не буде.

Зараз Apple нібито розглядає зміну назви просто на MacBook, а випустити його планують в середині 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.