Новий MacBook Pro отримав покращений роз’єм 3,5 мм і шість динаміків

Компанія Apple заявляє, що нові моделі ноутбуків MacBook Pro від Apple оснащені «кращою аудіосистемою в ноутбуці», при цьому виробник оновив роз’єм 3,5 мм для навушників і поліпшив звучання всієї аудіосистеми.

Роз’єм для навушників 3,5 мм тепер підтримує навушники з високим опором. Навушники, що представляють собою моделі з високим опором від таких компаній, як Sennheiser і Beyerdynamic, будуть пропонувати кращу якість звуку на MacBook Pro. Це безумовно порадує ентузіастів і професіоналів, які будуть використовувати MacBook Pro з навушниками студійної якості.

14- і 16-дюймові моделі MacBook Pro також включають модернізовану високоякісну звукову систему з шістьма динаміками, низькочастотними динаміками з примусовим придушенням, а також масив з трьох мікрофонів студійної якості з високим співвідношенням сигнал / шум і технологією формування спрямованого променя.

Нагадаємо, вчора компанія Apple представила нове покоління ноутбуків MacBook Pro, які отримали дуже швидку начинку, свіжий дизайн, несподівану чубок і інші поліпшення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.