iPad mini 6 в плоскому дизайні на концепт-рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнер Майкл Ма, грунтуючись на множинних інсайдерських публікаціях, створив серію реалістичних зображень майбутньої новинки Apple. Рендери в деталях демонструють, як може виглядати найкомпактніший планшет бренду, анонс якого очікується вже в цьому році.

Згідно представленої концепції, виробник зробить пристрій витриманим в стилістиці iPad Pro – він вперше в лінійці mini отримає плоскі грані і торці. При цьому технічно сам гаджет імовірно стане більш компактною версією 10,9-дюймового iPad Air.

За наявною інформацією, iPad mini 6 буде оснащений 8,4-дюймовим екраном Liquid Cristal з частотою оновлення 60 Гц. Габарити пристрою становить 206 х 138 х 6,1 міліметра. Очікується, що новинка з’явиться у продажу одразу в п’яти колірних рішеннях: сірому, сріблястому, золотом, зеленому і блакитному. Таким чином, колірна палітра планшета буде перегукуватися з лінійкою iMac на платформі Apple M1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрою приписують процесор Apple A14 Bionic, 64/128/256 ГБ вбудованої пам’яті в різних модифікаціях, а також сканер відбитків пальців Touch ID, інтегрований в кнопку включення. Точна дата релізу і ціна планшета невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.