Нові моделі Xiaomi Mi Notebook: очікувані характеристики і ціна

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до очікуваного анонса новинок Xiaomi інсайдери опублікували докладний звіт про специфікації відразу двох фірмових ноутбуків. Крім того, стала відома їх приблизна вартість і дата надходження в продаж.

За запевненням інсайдерів, модель Mi Notebook Pro 14 отримає 14-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2,5К і частотою оновлення 60 Гц. Більш просунутому Mi Notebook Ultra 15 приписують 15,6-дюймову матрицю (3,2К, 90 Гц), а також 100-ватну зарядку і акумулятор ємністю 70 Втг.

Очікується, що обидві моделі обзаведуться процесорами Intel Core i5 з інтегрованою графікою Intel Xe, 16 ГБ оперативної пам’яті DDR4-3200 і NVMe-накопичувачами на 512 ГБ. Крім того, повідомляється про оснащення новинок 4-ватної акустичною системою з підтримкою DTS Audio, клавіатурою з підсвічуванням, модулем Wi-Fi 6 і сканером відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість Xiaomi Mi Notebook Pro 14 становитиме від $ 726, а Mi Notebook Ultra 15 інсайдери заочно оцінили в $ 773. Презентація та старт продажів ноутбуків очікуються вже в кінці поточного місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.