Розумний годинник Samsung Galaxy Watch 4 Classic показали на прес-рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Задовго до очікуваного анонса деталізовані зображення майбутньої новинки опинилися у відкритому доступі. Серія рендерів дозволяє в деталях оцінити дизайн аксесуара. Заодно стали відомі і його приблизні технічні характеристики.

На серії зображень, опублікованій інсайдерами порталу Android Headlines, аксесуар представлений в трьох кольорах: чорному, білому і сріблястому. Розумні годинник виконані в класичному круглому форм-факторі і оснащені двома апаратними кнопками.

За даними джерела, гаджет буде випускатися в трьох модифікаціях з діаметром корпусу 42, 44 і 46 мм в комплекті з 20-міліметровими ремінцями. За непідтвердженою інформацією Galaxy Watch 4 Classic отримають обертається безель, пульсометр, датчик для моніторингу ЕКГ і пульсоксиметр, а також зможуть, подібно розумним ваг, визначати кількість жиру в організмі господаря.

Однією з ключових особливостей пристрою стане використання нової програмної платформи WearOS, розробленої вендором спільно з Google. Анонс новинки імовірно відбудеться 11 серпня – за тиждень до заходу Galaxy Unpacked.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.