Xiaomi Mi Band 6 вперше впав в ціні

Xiaomi Mi Band 6 вперше впав в ціні
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi в усьому світі запустила акцію 17 червня з нагоди другої “Чорної п’ятниці” в Китаї. В Україні максимальні знижки сягають до 57%. Під цю акцію потрапив один з найпопулярніших фітнес-браслетів Xiaomi Mi Smart Band 6.

Xiaomi Mi Band 6 вперше впав в ціні

Нагадаємо, його представили навесні поточного року, його офіційна вартість становила 1 499 гривень. І, вже зараз, всього за декілька місяців після старту продажу на нього зробили знижку 200 гривень, що в процентному співвідношені становить ~15% від початкової суми вартості. В момент акції його цінник становить 1 299 гривень.

Xiaomi Mi Band 6 вперше впав в ціні

Нагадаємо, пристрій одержав 1,56-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 360 на 152 пікселів (щільність пікселів становить 326 ppi), який на 50% більший, ніж у попередньої моделі (Xiaomi Mi Band 5). Новинка також може похвалитися дуже тонкими рамками навколо екрану і величезною кількістю різних тем (їх тут понад 130). Mi Band 6 підтримує 30 режимів тренувань (на 15 більше, ніж у Mi Band 5). Крім того, є датчик ЧСС, сенсор визначення рівня кисню в крові (SpO2) і трекер якості сну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заявлений час автономної роботи становить до 14 днів (в режимі економії енергії, так і зовсім, до 19 днів). До речі, для зарядки Mi Band 6 використовується магнітна система. Пристрій захищений від води, його можна занурювати на глибину до 50 метрів. Щоправда, мінусом залишається відсутність датчика NFC.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.