Apple планувала випустити керамічні Apple Watch в чорному кольорі, але передумала

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Визначити найдорожчі Apple Watch просто: вони виділяються білим кольором. Природно, мова про ті годиники, що випускає сама Apple, а не про кастомні творіння Caviar.

Так ось, керамічні Apple Watch Series 5 могли з’явитися не тільки в білому, але і в чорному кольорі. Фотографії з корпусом так і не представлених годинок з’явилися в Твіттері :

По частині характеристик керамічні годинник від звичайних нічим не відрізнялися, все відмінності зводилися лише до дуже красивому зовнішньому вигляду. Кому як, звичайно, але мені білі Apple Watch Series 5 дуже подобаються, навіть широка чорна рамка уздовж екрану не бентежить.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Керамічний корпус, за словами Apple, в чотири рази міцніше сталевого, це здорово. Але разом з тим і коштували керамічні Apple Watch $ 1249 без урахування податків.

Чому Apple скасувала модифікацію в чорному кольорі, можна тільки здогадуватися. Можливо, в Apple вирішили, що найдорожча модифікація годин повинна відрізнятися не тільки матеріалами, а й кольором. На тлі сіро-чорного модельного ряду білі годинник однозначно виділяються. Наприклад, інша дорога модифікація Apple Watch Series 5 в титановому корпусі дуже схожа на просту алюмінієву версію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.