Названо 5 причин купити Xiaomi Mi Smart Band 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Smart Band 6 не розчарував. Це і правда один з кращих (якщо не найкращий) фітнес-трекер на ринку. Ще й з адекватним цінником. Називаємо п’ять причин, чому його варто придбати прямо зараз.

1) Приголомшливий дисплей

Великий інформативний дисплей дозволяє побачити всю потрібну інформацію відразу. Ті ж повідомлення з WhatsApp або Telegram можна прочитати відразу, необхідності скролити немає. Також більше не потрібно постійно діставати смартфон для того, щоб прочитати SMS.

2) Кращий трекер для фітнесу

У Mi Smart Band 6 є підтримка трьох десятків видів спорту . Гаджет також збирає інформацію про ЧСС, калорії, пройдену відстань. Девайс також захищений від води , так що можна сміливо плавати в басейні. А ще він вміє самостійно визначати вид активності . Перемикати нічого не потрібно.

3) Mi Smart Band 6 стежить за вашим здоров’ям

Він постійно моніторить пульс, як в спокійному стані, так при фізичної активності. Якщо трекер щось запідозрить, він дасть вам знати про можливі проблеми з серцем. А ще він вміє визначати рівень кисню в крові . У пандемійную епоху саме-то … Нарешті, Mi Smart Band 6 перевірить якість вашого сну .

4) Працює аж 10-14 днів

При стандартному режимі роботи трекер пропрацює близько 10-14 днів на одному 100% заряді. Круто же! А якщо включити всі фішки і всі датчики, то автономність складе 4 дня. Що також вельми непогано.

5) Низька вартість

Незважаючи на всі фішки, сучасні датчики та інше, цінник на смарт-трекер невисокий. Всього то 1499 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.