Названо 5 причин купити Xiaomi Mi Smart Band 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi Mi Smart Band 6 не розчарував. Це і правда один з кращих (якщо не найкращий) фітнес-трекер на ринку. Ще й з адекватним цінником. Називаємо п’ять причин, чому його варто придбати прямо зараз.

Реклама

1) Приголомшливий дисплей

Великий інформативний дисплей дозволяє побачити всю потрібну інформацію відразу. Ті ж повідомлення з WhatsApp або Telegram можна прочитати відразу, необхідності скролити немає. Також більше не потрібно постійно діставати смартфон для того, щоб прочитати SMS.

2) Кращий трекер для фітнесу

У Mi Smart Band 6 є підтримка трьох десятків видів спорту . Гаджет також збирає інформацію про ЧСС, калорії, пройдену відстань. Девайс також захищений від води , так що можна сміливо плавати в басейні. А ще він вміє самостійно визначати вид активності . Перемикати нічого не потрібно.

3) Mi Smart Band 6 стежить за вашим здоров’ям

Він постійно моніторить пульс, як в спокійному стані, так при фізичної активності. Якщо трекер щось запідозрить, він дасть вам знати про можливі проблеми з серцем. А ще він вміє визначати рівень кисню в крові . У пандемійную епоху саме-то … Нарешті, Mi Smart Band 6 перевірить якість вашого сну .

4) Працює аж 10-14 днів

При стандартному режимі роботи трекер пропрацює близько 10-14 днів на одному 100% заряді. Круто же! А якщо включити всі фішки і всі датчики, то автономність складе 4 дня. Що також вельми непогано.

5) Низька вартість

Незважаючи на всі фішки, сучасні датчики та інше, цінник на смарт-трекер невисокий. Всього то 1499 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: