Realme презентує бездротові навушники Buds Air 2 Neo вартістю $50

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це здешевлена версія навушників Buds Air 2. Новинка дебютує в Пакистані, але найближчим часом з’явиться у продажі на інших ринках. По конструкцію ці навушники нічим не відрізняються від оригінальної моделі. Вони будуть доступні у двох кольорах – Active Black та Calm Grey. Розробники реалізували захист від води IPX5.

Навушники підключаються за допомогою Bluetooth 5.2. Вони підтримують аудіокодеки AAC та SBC. Головна особливість Realme Buds Air 2 NEO – функція активного шумозаглушення та підтримка ENC. Їх вдалося реалізувати завдяки використанню чіпа Realme R2.  Виробник повідомляє, що завдяки цим навушникам можна знизити зовнішній шум до 25 дБ. Вони також підтримують режим низької затримки – до 88 мс.

Навушники підтримують сенсорне управління жестами, а також використання додатка Realme Link. Що стосується автономності, то Buds Air 2 NEO здатні пропрацювати без підзарядки впродовж 28 годин. Однак цей термін може змінюватися в залежності від кількості активних функцій. Новинка буде коштувати $50.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.