Розпакування і перший огляд Xiaomi Mi Smart Band 6 (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після презентації шостого покоління фітнес-трекера Xiaomi Mi Smart Band в мережі з’явилося відео його розпакування. Блогер з YouTube-каналу Frankie Tech, який виклав ролик, також провів побіжний огляд гаджета, зробивши акцент на відмінностях новинки в порівнянні з попередніми версіями.

Згідно з написами на пакувальній коробці Xiaomi Mi Smart Band 6, новий фітнес-трекер підтримує 30 спортивних режимів, отримав функції виявлення і визначення виду тренування. Також аксесуар може бути використаний під час плавання і без наслідків витримувати занурення на глибину до 50 метрів.

Ще одним оновленням в Mi Smart Band 6 став датчик визначення вмісту кисню в крові, який приєднався до можливостей відстеження рівня стресу користувача, жіночому календарем і рекомендацій по частоті дихання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У порівнянні з торішньою моделлю, при такому ж розмірі корпусу Xiaomi Mi Smart Band 6 отримав значно більший AMOLED-дисплей діагоналлю 1,56 дюйма. Вся навігація по оновленим фітнес-трекера здійснюється за допомогою свайпів і жестів. Так, в новинці немає окремої сенсорної кнопки, як в минулому поколінні, а повернення з меню здійснюється свайпом від лівого краю екрана. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.