Оновлений планшет Huawei MatePad 10.4 дебютує в березні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Huawei MatePad 10.4 відбудеться в Малайзії 20 березня. Компанія підтвердила, що планшет отримає значний апаратний апгрейд. Це означає, що найближчим часом ми побачимо пристрій з принципово новими технічними характеристиками. Деякі з них вже відомі.

Згідно зі звітом Lowyat, оновлена ​​версія MatePad 10.4 є наступником тієї, яка була запущена ще в травні 2020 року. Оновлений варіант, як і раніше оснащений 10,4-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2000×1200 пікселів. Нова версія також поставляється зі стилусом M Pencil і оснащена чотирма динаміками Harmon Kardon. Пристрій також отримав основну та фронтальну камери на 8 МП.

Під капотом він містить 4 ГБ оперативної пам’яті і живиться від потужної акумуляторної батареї ємністю 7250 мАг. Що стосується оновленої частини специфікацій, то MatePad 10.4 від китайського технологічного гіганта оснащений новою SoC HiSilicon Kirin 820, яка може похвалитися невеликими апгрейдом в порівнянні з процесором Kirin 810, який використовувався раніше. Крім того, новий планшет також буде підтримувати Wi-Fi 6, а його внутрішня пам’ять збільшена до 128 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.