Названий найпопулярніший бренд розумних годинників в світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розумні годинники ще не можуть позмагатися за обсягами продажів зі смартфонами, але в останні роки популярність переносної електроніки стала рости. Аналітична компанія опублікувала звіт, в якому назвала поточного лідера індустрії, яка зуміла реалізувати понад 100 мільйонів фірмових гаджетів.

Згідно зі статистикою , найбільш використовуваним пристроєм в світі стали розумні годинники Apple Watch, перша ревізія яких надійшла в продаж в 2015-му. З тих пір їх популярність постійно зростає – в кінці минулого року було зафіксовано понад 100 мільйонів реалізованих гаджетів. При цьому за даними Above Avalon, в 2020-м Apple продала 30 мільйонів своїх розумних годин – більше, ніж за перші три роки після запуску серії.

До кінця 2020 го в світі також налічувалося понад один мільярд власників iPhone. З цього числа, за даними аналітиків, тільки 10% користувачів мають Apple Watch. В інших випадках гаджет був зареєстрований для членів сім’ї або близьких завдяки функції Family Setup, що дозволяє налаштовувати власний Apple ID на годиннику без використання iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільш популярні фірмові пристрої на батьківщині – понад 35% американців, які користуються Apple iPhone, використовують і смарт-годинник того ж бренду. Згідно зі звітом, Apple Watch займають четверте місце серед найбільш продаваних пристроїв компанії після iPhone, iPad і Mac. За прогнозом експертів, у 2022 році розумні годинник витіснять комп’ютери Mac з трійки лідерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.