Інсайдери розкрили головні особливості фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

В програмному коді додатка Zepp були знайдені відомості про ще неанонсований фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 6. Кодова назва новинки – «Pangu». В звітах регуляторів вона може згадуватися під номером XMSH16HM. Інсайдери повідомляють, що китайський технологічний гігант представить 2 версії фітнес-браслета – з підтримкою NFC та без неї. Ця технологія буде працювати лише на внутрішньому ринку.

Реклама

Програмний код Zepp також показує, що Xiaomi Mi Band 6 отримає підтримку голосового помічника Alexa. Фітнес-трекер буде обладнаний датчиком SpO2, який дозволить контролювати рівень кисню в крові. Це достатньо корисна функція в період пандемії COVID-19. Браслет також має інтегрований GPS. Інсайдери прогнозують, що розмір дисплея збільшиться порівняно з Xiaomi Mi Band 5, як і роздільна здатність.

Xiaomi Mi Band 6 буде підтримувати 30 спортивних режимів. Фітнес-браслет п’ятого покоління здатен запропонувати користувачам лише 11. Відтепер власники трекера зможуть займатися баскетболом, танцями, зумбою, кікбоксингом. Орієнтовно презентація новинки відбудеться в червні 2021 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ