Samsung представила швидкий SSD-накопичувач EVO 870 для дому та роботи

Компанія Samsung представила нову серію класичних твердотільних накопичувачів 870 EVO з високою за мірками інтерфейсу SATA швидкістю передачі даних. За запевненням виробника, нові диски підійдуть як для повсякденного використання, так і для потреб IT-фахівців завдяки високій «живучості» осередків пам’яті.

Оснащення фірмовими чіпами V-NAND і контролером Samsung MKX забезпечує новинці максимальну швидкість послідовного читання і запису в 560 і 530 МБ / с відповідно. Згідно зі специфікацією, накопичувач став не тільки на 38% швидше, але і на 30% більш стабільною в режимі інтенсивної експлуатації порівняно з попередньою моделлю серії.

Samsung 870 EVO має широку сумісність з багатьма обчислювальними пристроями і новітніми функціями ПК – він здатний працювати з усіма гаджетами, оснащеними інтерфейсом SATA і підтримкою накопичувачів в форм-факторі 2,5 дюйма.

Ще однією особливістю моделі став високий ресурс осередків (TBW) – так, для 4-терабайтной версії це значення становить 2400 ТБ або 5 років роботи. Всього Samsung 870 EVO буде доступний в п’яти варіантах виконання з об’ємом пам’яті 250 і 500 ГБ, а також 1, 2 і 4 ТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.