Перші зображення iPad Pro 2021 з абсолютно новим екраном mini-LED

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер xleaks7 і ресурс Pigtou на основі інженерних креслень створили якісні рендери двох версій iPad Pro 2021. Судячи з ним, Apple не збирається міняти дизайн і відмінності від нинішнього покоління мінімальні.

Обидва планшета мають невеликі симетричні рамки і основну камеру з ширококутним об’єктивом і датчиком LiDAR для роботи з доповненою реальністю. Кнопка живлення розміщена на верхній межі, але планує Apple інтегрувати в неї сканер пальця Touch ID, як в останньому iPad Air , невідомо.

iPad Pro 12.9

Габарити 11-дюймового iPad Pro в порівнянні з поточною моделлю не зміняться – 245.7 × 176.6 × 5.9 мм, а 12.9-дюймова версія стане трохи товстіша – 280.6 × 215 × 6.4 мм проти 280.6 × 214.9 × 5.9 мм у торішнього планшета. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
iPad Pro 12.9

Очікується, що молодша версія отримає OLED-дисплей, а старша – абсолютно нову матрицю mini-LED. Вона забезпечить більш високу яскравість і контрастність, а також знижене споживання енергії, що повинно позитивно позначитися на автономності.

У обох моделей буде підтримка фірмового пера Apple Pencil, чотири динаміка і новий процесор A14X Bionic, який забезпечить значний приріст продуктивності в порівнянні з чіпсетом A12Z Bionic у лінійки 2020 року.

iPad Pro 11

У базовій комплектації обидва iPad Pro 2021 будуть поставлятися з модулем Wi-Fi, а більш дорогі моделі запропонують 4G-модем. При цьому 12.9-дюймова версія вийде в конфігурації з підтримкою мереж п’ятого покоління (Sub-6GHz і mmWave).

З чуток, планшети планують показати в березні поточного року разом з навушниками AirPods Pro 2 і iPhone SE третього покоління .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.