Представлено найприбутковіші ігри 2020 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Перше місце зайняла Call of Duty Modern Warfare із загальним виторгом в 1,91 мільярдів доларів. На другому місці розташувалася FIFA 20, їй вдалося принести розробникам 1,08 мільярда.

Реклама

Третє місце на подив багатьох отримала Grand Theft Auto V. Незважаючи на те, що гра вийшла в 2013 році, їй вдалося принести творцям 911 мільйонів доларів в 2020-му році. Четверте і п’яте місце дісталося серії спортивних симуляторів NBA 2K21 і NBA 2K20 із загальним виторгом в 889 і 771 мільйонів доларів відповідно.

Шосте місце дісталося Call of Duty: Black Ops Cold War з виручкою в 678 мільйонів доларів, а ексклюзив для Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizon приніс 654 мільйона творцям.

Восьму сходинку рейтингу посів Cyberpunk 2077 c виручкою в 609 мільйонів доларів. Дев’яте місце дісталося The Sims 4, вона принесла девелоперам 462 мільйона, а на десятому розташувався шутер від id Software Doom Eternal з результатом 454 мільйони доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: