Представлено золоту 20-ти кілограмову Sony Playstation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Російський бренд преміального сегменту Caviar, який відомий всім своїми золотими оздобленням мобільних пристроїв, представив нову колекцію 2021 року. У число цікавих і найбільш неординарних пристроїв можна включити і золоту Sony PlayStation 5.

Представлено золоту 20-ти кілограмову Sony Playstation 5
Повна назва такого варіанту ігрової консолі – Sony PlayStation 5 Golden Rock. Основа пристрою – оригінал, але з обробкою із золота 750 проби. Дизайнери настільки розщедрилися, що на обробку виділили цілих 8 листів, відлитих з чистого золота. Тому і вага даної конструкції велика і не кожен геймер зможе її підняти – 20 кг. До речі, про кількість примірників: всього буде випущено одна золота консоль.

Природно, що вартість такого пристрою не розголошується, але як ми знаємо, ціна подібної витонченісті від Caviar досить велика. Та й натякають нам на це самі творці, які описали мало не сам процес виготовлення. Вони впевнені, що даний екземпляр – це штучний витвір ювелірного мистецтва. Зовнішні обриси корпусу мають схожість з кристалічною породою, а натхненником стала золота руда і обриси настільки витонченої гірської породи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.