Мін-Чі Куо: MacBook Pro отримає редизайн в 2021, а MacBook Air – у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами аналітика TFI Securities Мін-Чі Куо, Apple планує випустити два оновлених MacBook Pro в 2021 році і новий MacBook Air в 2022 році. Всі вони отримають дисплеї mini-LED і чіпи Apple Silicon.

У нової дослідницької замітці для інвесторів Куо пояснив, що дві нові моделі MacBook Pro отримають новий дизайн. Вони будуть представлені в 2021 році. Новий «доступний» MacBook Air очікується в 2022 році.

Куо також вважає, що Apple зможе компенсувати збільшену вартість використання міні-світлодіодних панелей в пристроях Mac, оскільки витрати на виробництво чіпів Apple Silicon значно нижче вартості процесорів Intel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, аналітик очікує зростання поставок майбутніх пристроїв Apple з дисплеями mini-LED. Передбачається, що Apple поставить від 10 до 12 млн гаджетів з міні-світлодіодними екранами у 2021 році і від 25 до 28 млн – в 2022 році. З чуток, єдиним постачальником панелей mini-LED виступить Epistar.

Мін-Чі Куо також зазначив, що протягом наступних трьох років поставки MacBook виростуть на 100% – до 35 млн одиниць на рік, завдяки впровадженню Apple Silicon і оновленим дизайном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.